Arabanın sahibi Çerkezköylü çift oldu

Kanal D'nin sunuculuğunu İlker Ayrık'ın yaptığı sevilen yarışma programının Pazar günkü bölümünde arabanın sahibi, Çerkezköy'den yarışmaya katılan Sati-Nihat Öztürk çifti

Çerkezköy 23.02.2015 19:29:00 0
Arabanın sahibi Çerkezköylü çift oldu

‘Ben Bilmem Eşim Bilir’ yarışmasının Pazar günkü bölümünde Cansu Taze - Ayhan Ergün, Burcu - İbrahim Alkan, Birçe - Hüseyin Alakaş çiftleri ile Çerkezköy’den yarışmaya katılan Sati - Nihat Öztürk çifti yarıştı. Ben Bilmem Eşim Bilir yarışması Pazar günü 16:00'da Kanal D'de yayınlandı. Çiftler arasında büyük bir çekişmenin yaşandığı yarışmanın üçüncü oyunu olan “Anla Beni”de bayanların eşlerini anlamaması ve yanlış kelimeler söylemesi çiftlerin gülmesine neden oldu.

 

ARABANIN SAHİBİ OLDULAR

 

Final öncesi son oyun ise bayanların denge ve beceri oyunu olan “Sulu Domino” oldu. Yarışmanın bu bölümünde başarılı olan Sati-Nihat Öztürk çifti 4 bin puanla finale giderek finalde Birçe ve Hüseyin Alakaş çifti ile yarıştı. Yarışmanın final bölümünde rakiplerinden daha başarılı bir performans sergileyen Çerkezköylü çift arabanın da sahibi oldu. 3 erkek çocuk annesi olan Sati Öztürk, mutluluğunu eşi ve çocukları ile paylaştı. Yakında bir kız torununun olacağını söyleyen Öztürk, torununun şansı için yarışmaya katıldığını söyledi.

 

Çerkezköy Haber / Gülveren VATANSEVER

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10