Başkan Karayel'den Vergi Haftası ziyareti

Tekirdağ Vergi Dairesi Başkanı Abdulkayyum Karayel, verginin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının arttırılması amacıyla her yıl Şubat ayını

Tekirdağ 25.02.2015 16:50:00 0
Başkan Karayel

 

ÖNEMLİ BİR GELİR KAYNAĞI

Vergi Dairesi Başkanı Karayel,  vergi kaçakçılığının olmaması için tedbirlerin alınması gerektiğine ve toplum olarak sağduyulu olmamızın önemine dikkat çekti. Tekirdağ TSO Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Günay da “Devletin varlığını ve hizmetini etkin bir şekilde yapabilmenin en temel kaynağı vergiler ve vergi sistemidir. Kamu gelirlerinin büyük bir bölümünü oluşturan vergiler, halka sunulan hizmet giderlerinin karşılanmasında devletimizin en önemli gelir kaynağını oluşturmaktadır. Eğitim, sağlık, güvenlik, sanayi, altyapı ve buna benzer birçok alanda kamusal hizmetlerin yapılabilmesi, yatırım ve diğer kalemlerin karşılanmasını sağlayan vergiler aynı zamanda büyümeye ve refaha da fayda sağlar” dedi.

 

 

TİCARET BORSASINI DA ZİYARET ETTİLER

Tekirdağ Vergi Dairesi Başkanı Abdulkayyum Karayel ve Vergi Dairesi Müdürleri Tekirdağ Ticaret Borsası’nı da ziyaret ederek Borsa Meclis Başkanı Bahattin Atıcılar, Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sarı ve Yönetim Kurulu Üyesi Hikmet Mutlu ile görüştü. Vergi Dairesi Başkanı Abdulkayyum Karayel yaptığı konuşmasında “Verginin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve verginin gönüllü olarak ödeme alışkanlığının arttırılması amacıyla her yıl Şubat ayının son haftası “Vergi Haftası” olarak kutlanıyor” dedi. Borsa yetkilileri de Vergi Haftasını kutladı.

 

 

ÇORLU TSO’YA ZİYARET

26. Vergi Haftası dolayısıyla beraberindekilerle birlikte Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası’nı da ziyaret eden Karayel, Çorlu TSO Meclis Başkanı Metin Akgün, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları İsmail Köroğlu, Engin Adıgüzeloğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Cevat Sevim ile görüştü.

Çerkezköy Haber 


0282 726 91 91
0282 747 65 10