Aday adayları Gürbüz ve Dede, Çerkezköy'de partililerle buluştu

AK Parti Tekirdağ Milletvekili aday adayları Hasan Sami Gürbüz ve Oktay Dede Çerkezköy İlçe Teşkilatı'nı ziyaret ederek partililerle bir araya geldi.

Çerkezköy 25.02.2015 17:27:00 0
Aday adayları Gürbüz ve Dede, Çerkezköy

PARTİYİ ZİYARET ETTİ

Önceki gün saat 17.30’da Çerkezköy İlçe Teşkilatını ziyaret eden AK Parti Tekirdağ Milletvekili aday adayı Hasan Sami Gürbüz, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe ve partililer tarafından karşılandı. Hasan Sami Gürbüz’ün Ankara’dan aday adaylığı başvurusunda bulunduğunu ifade eden İlçe Başkanı Öğe “Pazar günü Tekirdağ’da gerçekleştirilen aday adayları tanıtım toplantısına da katılamadı. Kendisini tanıyan birisiyim ve özgüveninden dolayı da kendisini tebrik ediyorum” dedi.

“TABANDAN GELEN BİRİYİM”

2002 yılından itibaren AK Parti’nin içinde yer aldığını kaydeden AK Parti Tekirdağ Milletvekili aday adayı Hasan Sami Gürbüz de “Çorlu’da avukatlık yapıyorum. Uzun yıllardır AK Parti Çorlu teşkilatının seçim koordinasyon merkezinde görev yaptım. Partinin tabanından gelen birisiyim. Bu güne kadar partime gönlümü, emeğimi verdim. Ben Ankara’yı güzellik merkezi olarak değil de hizmet merkezi olarak görüyorum. Sizlerin de desteğinizi bekliyorum. Rabbim bu yolda kime hayırlısı ise ona versin. Çerkezköy ilçe teşkilatının da başarılı bir teşkilat olduğunu biliyorum. Genel seçimlerde de Çerkezköy’ün partimize büyük hizmetler yapacağına da inancım tam” diye konuştu.

“TANIMA FIRSATI BULACAĞIZ”

Gürbüz’ün ziyaretinin ardından saat 18.00’da da AK Parti Tekirdağ Milletvekili aday adayı Oktay Dede Çerkezköy Teşkilatını ziyaret etti. Ziyarette konuşan Öğe “2012-2015 yılları arasında MÜSİAD Tekirdağ Kurucu Başkanı görevliğini yapan Oktay Dede arkadaşımız da diğer aday adayları gibi partimize ziyaret gerçekleştirdi. Kendisine teşekkür ediyoruz. Biz de partililer olarak kendisini tanıma fırsatı bulacağız” dedi.

“TEŞKİLATÇI BİR VEKİL OLACAĞIM”

2002 yılından itibaren bu davanın hizmetkarı olduğunu kaydeden AK Parti Tekirdağ Milletvekili aday adayı Oktay Dede “2003 yılında Çorlu İlçe Teşkilatına başkan adayı oldum. 2009 yılından itibaren de teşkilatın içinde yer aldım. Ayrıca 1.5 yıl da Çerkezköy İlçe Koordinatörlüğü görevinde bulundum. AK Partili olarak bölgemizde hep çalıştık. Bölgemize katkı sağlamak için ne gerekiyorsa onu yapmaya çalıştık. Genel merkezin ve sizlerin desteği ile milletvekili olursam teşkilattan gelen birisi olarak teşkilatçı bir vekil olacağım” dedi.

“TEKİRDAĞ İÇİN HAYIRLI OLUR”

AK Parti’nin Tekirdağ’da hedeflerinin büyük olduğunu belirten Dede “Bu zamana kadar teşkilatımızın belirli kademelerinde görev yaptım. Siyaset bizlere güzel dostluklar kazandırdı. Tekirdağ hak ettiği bir yerde değil. Bu zamana kadar net ve ısrarlı bir şekilde hedef koymadık. Bundan sonra hedeflerimizi koyacağız. Tekirdağ kendi rutin kapasitesini yakaladığında hedeflerine ulaşacaktır. İnşallah bu çıktığımız yol Tekirdağ’a hayırlı olur" dedi.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10