Araç filosu yenileniyor

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ın geçtiğimiz yıl Belediye Meclisi'nden aldığı yetki ile başlattığı Belediye'nin araç filosunu yenileme çalışmaları devam ediyor. Ç

Çerkezköy 25.02.2015 17:34:00 0
Araç filosu yenileniyor

22+1 KAPASİTELİ

Devlet Malzeme Ofisi’nden kısa bir süre önce alınan bir adet kepçe, bir adet silindir ve iki adet kamyonun ardından şimdi de 2015 model Mercedes Benz Sprinter marka minibüs alındı. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Belediyesi araç filosuna yeni katılan 2015 model Mercedes Benz Sprinter marka minibüsün 22+1 kapasiteli olduğunu ifade etti.

1 MİLYON TL’LİK YENİ ARAÇ ALINDI

Yeni alınan minibüsün Devlet Malzeme Ofisi’nden 129 bin 113 TL’ye alındığını dile getiren  Akay “Yeni araçlarımız Belediyemize ve Çerkezköyümüze hayırlı ve uğurlu olsun. Faydalı ve güzel işlerde kullanılmasını temenni ediyorum” dedi. İmkanlar dahilinde araç parkurunu yenilemeye, kullanılabilecek durumda olanları ise bakım ve onarımın ardından kullanmaya devam edeceklerini ifade eden Akay “Son 6 ayda Belediye’nin araç filosuna yaklaşık 1 milyon TL’lik yeni araç aldık” dcedi.

YATIRIMLAR DEVAM EDECEK

Atıl durumda bulunan birçok aracı da tamir ederek, kullanılabilir duruma getirdiklerini dile getiren Akay bir yandan hizmetlere devam ederken, diğer yandan da araç parkurunu daha modern hale getirmeyi arzuladıklarını ifade etti. Bunun için son 6 ayda yaklaşık 1 milyon TL’lik yatırım yaptıklarını belirten Akay, “Önümüzdeki dönemde araç parkuruna yönelik yatırımlarımız devam edecek” dedi.

Çerkezköy Haber / Cem BÜLBÜL


0282 726 91 91
0282 747 65 10