Aşkın Fotoğrafı yarışması sonuçlandı

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından 14 Şubat Sevgililer Günü'ne özel düzenlenen Aşkın Fotoğrafı yarışmasında dereceye giren çiftler belirlendi. Yarışmada birinciliği Kader Karaca ve Berk Gü

Süleymanpaşa 26.02.2015 16:28:00 0
Aşkın Fotoğrafı yarışması sonuçlandı

RADYO HEDİYE ETTİ

Yarışmada dereceye giren çiftlerle yemekte bir araya gelen Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, çiftlere Süleymanpaşa Nostaljik Radyo ve Can Yücel’in  “Bir eşi olmalı insanın” şiirini hediye etti. “Süleymanpaşa’da Aşkın Fotoğrafı” yarışmasında birinciliği kazanan Kader Karaca ve Berk Güven çifti ile üçüncülüğü kazanan Ümit – Melek Başyazgan çiftinin katıldığı yemekte Başkan Eşkinat, yarışmada dereceye giren çiftlere Süleymanpaşa Nostaljik Radyo ve Can Yücel’in  “Bir eşi olmalı insanın” şiirini hediye etti. Yarışmada ikinciliği kazanan Hasret – Özlem Delice çifti ise özel bir durumdan ötürü geceye katılamazken telefon ile Başkan Eşkinat ile görüştüler.

“ YAPTIĞIMIZ HER İŞE SEVGİYİ KATIYORUZ”

“Süleymanpaşa’da Aşk’ın Fotoğrafı” yarışmasına katılımlarından dolayı çiftlere teşekkür eden Eşkinat “Yarışmaya katılımınızdan dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum. Biz Süleymanpaşa’da yaptığımız her işe sevgiyi katıyor, insanlara sevgiyi aşılamaya çalışıyoruz. 14 şubatta düzenlediğimiz yarışma ile bu sevgiyi daha da arttıracak çiftler aradık. Sizlerde gerek çevrenizin gerekse Süleymanpaşa Belediyesi sosyal medya hesaplarını ziyaret edenlerin beğenilerini kazanarak dereceye girdiniz. Hayatlarınızın sonuna kadar sevgi dolu yaşamanızı diliyorum” dedi. 

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10