Diyaliz hastaları bilgilendirildi

Malkara Belediyesi tarafından önceki gün saat 10.00'da Mia - Et Lokantasında diyaliz hastalarına yönelik düzenlenen kahvaltıya Malkara Belediyesi Başkan Yardımcıları Bahaettin Cömert ile Celal Yılmaz, Belediye Mec

Malkara 26.02.2015 16:38:00 0
Diyaliz hastaları bilgilendirildi

TAMAMEN TİCARİ DÜŞÜNÜYORLAR

Kadriye Kenan Tunalı Diyaliz Merkezinin kapanmasıyla ilgili diyaliz hastalarına daha önceden yanlış olarak anlatılanların yerine ilk ağızdan doğru bilgiler verdi. Kahvaltıda konuşan Başkan Yardımcısı Bahaettin Cömert de “Böbrek Vakfı konusunda bir anlaşmazlık oldu. Bu anlaşmazlık daha önceki belediyeden gelen bir anlaşmazlıktı. Malkara Belediyesi'ne daha önceden borcu varmış, onları da bize bölmüşler. Önceki Belediye de kendilerine yazı göndermiş. Böbrek Vakfının olduğu yerde hastaların az olmasından, orasının çalışamaz duruma gelmesinden dolayı ve ayrıca bizim de vakıftan para istediğimizi mana eden buradaki yönetim hemen buradaki diyaliz merkezini kapatıp diyaliz merkezini potansiyeli daha fazla olan Kapaklı'ya taşıdı. Belediyenin alacağı var ve biz bu yüzden kanunen bu konuda kendilerine yazı göndermek zorundayız. Belediyemizin ilgili birimi parayı tahsil etmek istiyor ve yazı gönderiyorlar. Biz, Belediyenin kira gelirlerini yasa gereği istemek zorundayız. Bizi mana edip böyle bir şey yaptılar. Tamamen ticari düşünüyorlar” dedi.

SİZLERE YARDIMCI OLMAK İSTİYORUZ

Diyaliz hastalarını daha yakında olan Keşan'a göndermek istediklerini belirten Cömert “Belediye olarak araba tahsis ederek her türlü imkânları yaratıp sizlere yardımcı olmak istiyoruz. Buraya toplanmamızın sebebi ne gibi ihtiyaçlarınız, ne gibi sorunlarınız var bunları öğrenmek ve bunlara göre çözüm üretmektir. Biz sizin yanınızda olup size hizmet etmek için var olduğumuzu anlatmaya çalışıyoruz. Belediye olarak her zaman yanınızdayız. Bu yanlış anlama ortadan kalksın. Her türlü ihtiyacınızda sizin yanındayız. Bilginiz olsun, diyaliz merkezinin kapanma işi bizim tarafımızdan olmadı. Birçok şey söylendi ama işin gerçeğini bilin diye toplandık” dedi.

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10