Belediye elektriği indirimli kullanacak

Edirne Belediyesi ile TREPAŞ firması arasında imzalanan protokol kapsamında belediyenin elektriği yüzde 15 indirimli kullanacağı belirtildi.

Bölgede Gündem 27.02.2015 13:13:00 0
Belediye elektriği indirimli kullanacak

PROTOKOL İMZALANDI

Edirne Belediye Meclis Salonu’nda düzenlenen toplantıya Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Trepaş Satış ve Piyasa İşlemleri Müdürü Taylan Genç, Edirne Belediye Başkan Yardımcıları Selçuk Çakır, Hüsnü Güler ve Hakan İşcan, Müşteri Hizmetleri ve Edirne Perakende Hizmetleri Müdürü Nihat Ülkücü, Edirne Perakende Hizmetleri Sorumlusu Orhan Başkurt, Trepaş Satış Uzmanı Mahmut Pehlivan katıldı.

YÜZDE 15 İNDİRİM

Bundan önceki dönemden kalan borçları yapılandırdıklarını ifade eden Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Edirne Belediyesi olarak yaklaşık 7-8 aydır borcumuzu istikrarlı bir şekilde ödemeye devam ediyoruz. Bugün TREPAŞ ile indirim noktasına geldik, imzalayacağımız protokolle de yeni bir ihale yapana kadar, TREPAŞ firmasından aldığımız elektriği 12 ay süreyle yüzde 15 indirimli alacağız” dedi.

GURUR VERİCİ

TREPAŞ Satış ve Piyasa İşlemleri Müdürü Taylan Genç de “Amacımız, uzun yıllar elektrik satış hizmeti vereceğimiz tüm müşterilerimize daha kaliteli ve sürdürülebilir, değer yaratan hizmet sunmaktır. Edirne Belediyesi’nin hizmetlerimizden ve indirimlerimizden faydalanması bizim açımızdan gurur verici” dedi.

Çerkezköy Haber 


0282 726 91 91
0282 747 65 10