Sucu, Çerkezköy'deki partililerden oy istedi

CHP Genel Merkezi'ne yaptığı Tekirdağ Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunun ardından 23 Şubat'ta da Kapaklı'da düzenlediği program ile aday adaylığını açıklayan Arzu MandalÄ?

Çerkezköy 28.02.2015 11:55:00 0
Sucu, Çerkezköy

SEÇİM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Daha önce zaman zaman babası Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ile birlikte yaptığı seçim çalışmaları kapsamında Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok’u ziyaret eden ve Saray, Hayrabolu, Muratlı ve Şarköy’de hem partililerle hem de vatandaşlarla bir araya gelen Arzu Mandalı Sucu önceki akşam da CHP Çerkezköy İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Arzu Mandalı Sucu’nun Çerkezköy ziyaretine Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı da eşlik etti.

6-0 YAPACAĞIZ

Saat 19.15’te Çerkezköy İlçe Teşkilatını ziyaret ederek ön seçimde partililerden destek isteyen Arzu Mandalı Sucu, Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk, ilçe yönetimi, kadın ve gençlik kolları ile partililer tarafından karşılandı. Ziyarette konuşan İlçe Başkanı Öztürk, yerel seçimlerde  Tekirdağ’da 12-0’lık başarı  elde eden CHP’nin 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlerde de aynı başarıyı göstererek 6-0 yapacağını ileri sürdü.

 

 

BAŞARILAR DİLEDİ

Tüm ilçe teşkilatları ve partililerin dostluk ve kardeşlik içinde CHP’nin iktidara gelmesi için özveriyle çalıştığını ifade eden Öztürk “Artık bu hareketimiz salonlara bile sığmıyor. Her geçen gün vatandaşlarımızın CHP çatısı altında birleştiğini görmek bizleri mutlu ediyor” dedi. Bu birlikteliğin 7 Haziran seçimlerinde CHP’nin iktidara gelişinin ayak sesleri olduğunu dile getiren Öztürk, Arzu Mandalı Sucu’ya da başarılar diledi.

BUNU BAŞARACAK GÜÇTEYİZ

Ziyarette konuşan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı da “Biz Çerkezköy’den ayrılmış ilçe olsak da Çerkezköy de bizim bir evimiz. Biz burada başka bir ilçede değiliz biz bu akşam evimizdeyiz” dedi. Her zaman Çerkezköy ile iç içe olduklarını dile getiren Mandalı, birlik beraberlik içinde olmaya devam edeceklerini söyledi. Yerel seçimlerde nasıl başarı gösterdilerse 7 Haziran’da yapılacak olan seçimde de Tekirdağ’dan 6 milletvekili çıkararak 6-0 yapacaklarına inandığını belirten Mandalı “Çünkü CHP’nin bu ülkeye ihtiyacı olduğunu artık insanlarımız gördü” dedi. Yerel seçimlerdeki çalışmadan çok daha fazla çalışma sergilemeleri gerektiğini belirten Mandalı, “Biz bunu başaracak güçteyiz” dedi.

 

 

GELİRLER DÜŞTÜ

30 Mart’ta yapılan Mahalli İdareler Seçimiyle Tekirdağ’ın Büyükşehir olmasıyla birlikte mevcut belediyelerin gelirlerinin yüzde 200 düştüğünü ifade eden Mandalı, “Seçim öncesi iktidar partisi büyükşehir olunca belediyelerin gelirlerinin yükseleceğini ve artı olarak da her belediyenin 2 puan fazla gelir elde edeceğini söylemişti. Ama tam tersi oldu” dedi. “Sakın belediye hizmet yapmıyor demeyin” diyen Mandalı, hizmetlerin para ile yapılabileceğini belirtti.

MANDALI KIZINA OY İSTEDİ

Son yıllarda artık milletvekili çıkarmaya başlayan Çerkezköy’den 6 milletvekili aday adayının çıkmasından memnuniyet duyduklarını söyleyen Mandalı “Bu burada daha çok da olabilirdi. Çünkü Çerkezköy 150 bin nüfusa sahip bir kent” dedi. Kapaklı’dan da 4-5 aday adayı çıkarmayı arzuladıklarını fakat kızı Arzu Mandalı Sucu’dan başka aday adayının çıkmadığını belirten Mandalı “Her ana baba evladına destek olur. Ben de kızıma güvendiğim için ve görevini layıkıyla yapacağı için, bölgemize çok güzel hizmet edeceğini bildiğim için 8 Mart’ta yapılacak olan ön seçimde kızıma oy vermenizi istiyorum” dedi.

 

 

SİYASEYİN İÇİNDE DOĞDUM

CHP Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Arzu Mandalı Sucu da partililere kendisini tanıttı. Biyat kültürü ile yetişmediklerini söyleyen Sucu “Yeteri kadar düşünüyor ve özgürce düşüncelerimizi söylüyoruz. Bu da damarlarımızdaki asil kandandır” dedi. Ülkeyi sevdiğini belirten Sucu “Ben küçük yaştan beri siyasetin içindeyim. Siyasetin içinde doğdum” dedi. Siyasetin kendisi için bir heves olmadığını, memleket meselesi için siyasetle uğraştığını ifade eden Sucu “Ülke sırtlanıp götürülüyorken ben de bir anne olarak bunun hesabını sormaya varım. Rahmetli İsmet İnönü’nün dediği gibi iyiler cesur olmadıkça hiç bir şeyi başaramayız” dedi.

PARTİLİLERDEN OY İSTEDİ

Hem Kapaklı’nın hem de Çerkezköy’ün aday adayı olduğunu söyleyen Sucu, “Bu Cumhuriyet Kadınlarımızla gençlerimizle kazanıldı. Ben üzerime düşeni yapmaya hazırım” dedi. 8 Mart’ta CHP’de çok güzel bir şölen yaşamak için herkese ulaşmak istediğini söyleyen Sucu, partililerden oy istedi.

Çerkezköy Haber / Burak ALMACI

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10