Gümüşhaneliler'den hemşerilerine kahvaltı

Tekirdağ Gümüşhaneliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetimi tarafından dernek üyelerine yönelik önceki sabah kahvaltı düzenlendi. Tekirdağ Gümüşhaneliler Derneği düzenlenen kah

Çerkezköy 2.03.2015 15:59:00 0
Gümüşhaneliler

KAHVALTI PROGRAMI DÜZENLENDİ

Kahvaltıya Tekirdağ Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Hasan Hatipoğlu, dernek yönetimi ile çok sayıda Gümüşhaneli katıldı. Kahvaltıya ev sahipliği yapan Tekirdağ Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Hasan Hatipoğlu ve dernek yönetim kurulu üyeleri, kahvaltıya katılan dernek üyelerine yakın ilgi gösterdi. Dernek üyeleri ile bir araya geldikleri için mutlu olduklarını kaydeden Dernek Başkanı Hasan Hatipoğlu, dernek yönetimi olarak geleneksel hale getirdikleri kahvaltı programlarının bundan sonraki dönemde de süreceğini ifade ederek “Bugün kahvaltımıza ederek katılan bütün hemşerilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

“TAVLA TURNUVASI DÜZENLEYECEĞİZ”

Hatipoğlu “Tekirdağ Gümüşhaneliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak sosyal aktiviteler kapsamında tavla turnuvası düzenleyeceğiz. Düzenlenecek olan turnuvanın galibine ise çeyrek altınla ödüllendireceğiz. Turnuvaya bütün üyelerimiz başvuruda bulunabilir” dedi.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10