Çelikayar: 20 milyon kişiye ulaşmaya çalışıyoruz

Yeşilay Tekirdağ Şube Başkanı Şener Çelikayar, "Yeşilay olarak ülke genelinde eğitimler, seminerler ve konferans gibi yollarla 20 milyon kişiye ulaşmayı hedefliyoruz" dedi.

Tekirdağ 3.03.2015 14:59:00 0
Çelikayar: 20 milyon kişiye ulaşmaya çalışıyoruz

BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

1-7 Mart Yeşilay Haftası dolayısıyla basın mensupları ile bir araya gelen Çelikayar “Yeşilay köklü geçmişiyle sadece madde bağımlığı ve sigarayla değil hızla gelişen dünyada ortaya çıkan yeni zararlı bağımlılıklarla da mücadele ediyor. Bundan 95 yıl önce memleketimizin ve milletimizin zor günlerinde neslin bekasını ve milletin istikbalini dert edinmiş ilim ve irfan sahiplerinin el ele vererek kurduğu Türkiye Yeşilay Cemiyeti, bugün ülke sathına yayılmış gönülleri ve teşkilatı ile tüzüğünde belirtilen amaçlar doğrultusunda insanlarımızı her türlü zararlı alışkanlık ve bağımlılıktan korumak gençlik ve toplumumuzu daha sağlıklı ve üretken hale getirmek için gayretlerini ve mücadelesini sürdürmektedir” dedi.

GELECEK HEPİMİZİN

Her türlü bağımlılığı ortadan kaldırmak için eğitimlere önem verdiklerini ifade eden Çelikayar “Geleceklerine sahip çıkan sağlıklı bir neslin yetişmesini hedefliyoruz. Sağlığın ve iyiliğin peşinde 95 yıl konsepti ile ’Bu hayat benim gelecek hepimizin’ sloganıyla kutlanan haftada, bağımlılığı ve bağımlılığı teşvik eden güç ve odaklarla mücadele etmek konusunda tüm otoriteleri harekete geçirmeyi hedefliyoruz. 1-7 Mart tarihleri arasında kutladığımız Yeşilay Haftası dolayısıyla sağlıklı bir gelecek, sağlıklı bir nesil, sağlıklı günler diliyorum. Türkiye genelinde Yeşilay olarak 20 milyon kişiye eğitim programlarımızla ulaşmayı hedefliyoruz. Okullarda, kamu kurumlarında eğitimler ve konferanslar düzenleyerek tüm zararlı alışkanlıklarla mücadeleyi etkin hale getirmeyi amaçlıyoruz” dedi.

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10