Vali Yerlikaya'dan veda resepsiyonu

Valiler Kararnamesi ile Gaziantep'e atanan Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya önceki akşam Namık Kemal Üniversitesi Piramit Salon'da veda resepsiyonu verdi.

Tekirdağ 3.03.2015 15:41:00 0
Vali Yerlikaya

RESEPSİYON VERDİ

Resepsiyona vali yardımcıları, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, siyasi parti temsilcileri, askeri ve mülki bürokratlar, eski İl Genel Meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı. Vali Yerlikaya, Tekirdağ'da görev yaptığı süre boyunca Tekirdağ'a hizmet etme yolunda kendisi ile uyum içerisinde çalışan tüm idarecilere teşekkür etti. Tekirdağ'ın çok daha iyi yerlere geleceğini dile getiren Vali Ali Yerlikaya, gecede tüm davetlilerle yakından ilgilendi. Veda resepsiyonuna eşi Gülseren Albayrak ile birlikte katılan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’da Vali Yerlikaya’ya Tekirdağ’a verdiği hizmetler nedeniyle teşekkür ederken, yeni görev yerinde de başarılar diledi.

ÇERKEZKÖY’DEN DE KATILIM OLDU

Resepsiyona Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan,  Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul da katıldı.

DÜN TEKİRDAĞ’A VEDA ETTİ

Önceki gün düzenlenen resepsiyonun ardından Vali Ali Yerlikaya dün valilik personeli ile vedalaşarak Tekirdağ’dan ayrıldı.

Çerkezköy Haber 


0282 726 91 91
0282 747 65 10