Şampiyonlar Nalbant'ı ziyaret etti

Tekirdağ'da 27-28 Şubat tarihleri arasında düzenlenen okullar arası Halk oyunları yarışmasında büyük başarı elde ederek birinci olan Kapaklı Sanayiciler İlkokulu Halk Oyunları ekibi Kapaklı Milli E

Kapaklı 3.03.2015 15:49:00 0
Şampiyonlar Nalbant

“HAK EDEREK KAZANMAK GÜZELDİR”

Önceki gün gerçekleştirilen ziyarette konuşan Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant “Kazanmak güzeldir ama hak ederek kazanmak daha da güzeldir. Emeğinizin karşılığını alarak birinci oldunuz, sizleri ve hocalarınızı tebrik ediyorum. Bundan sonraki turnuvalarda ve yarışmalarda ilçemizi en iyi şekilde temsil edeceğimize inancımız tam” dedi.

“BEN İNANMAYA BORÇLU BİR İNSANIM”

İlk yarışmalarda birinci gelerek, ikinci yarışmada aynı ekibin dördüncülük elde etmesinin normal bir şey olmadığını belirten Nalbant “Bu tip yarışmalarda bazen hissiyat olabiliyor. Düşük puan verilebiliyor, kayırmaca olabiliyor. Ümit ve arzu ediyor, inanıyorum ki inşallah bizim ekibimizle ilgili böyle bir yanlışlık yapılmamıştır. Ben inanmaya borçlu bir insanım. Bir şeyi başarmak istiyorsanız öncelikle buna başaracağınıza inanmanız gerekiyor. Kısacası kendinize güvenmeniz gerekiyor. Bütün çocuklarımızın ekibimizin öncelikle buna inandığına inanıyorum” dedi.

ÖĞRENCİLERİ KUTLADI

Başarının yarısını inanmaya, diğer yarısını da eğitmenler tarafından yapılan çalışmaya bağladığını ifade eden Nalbant “Eğitmeniniz Abdullah hocam da bunu size bütün enerji ve sinerjisiyle verdi. İnşallah ileriki zamanda da Kapaklı İlçesi olarak, Sanayiciler İlkokulu olarak İlçe genelinde en ön sıraya, İlçe olarak da Tekirdağ da en ön sıraya bizleri taşırsınız” diyerek öğrencileri kutladı.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10