Toptancı Hali çalışmasında sona yaklaşıldı

Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığınca uzun süredir devam eden yer arayış çalışmalarında sona geliniyor.

Tekirdağ 4.03.2015 15:53:00 0
Toptancı Hali çalışmasında sona yaklaşıldı

TOPLANTI YAPILDI

5957 sayılı sebze meyve toptancı halleri ile ilgili kanuna dayalı olarak çıkarılan toptan sebze meyve ticareti ile ilgili yönetmelik gereğince oluşturulan toptancı hal kuruluş komisyonu genel sekreter yardımcısı Prof. Dr. Tamer Dodurka başkanlığında toplandı. Atıcılar iş Merkezi toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya İl Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, İl Ticaret Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, İl Çevre Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü, Ticaret ve Sanayi Odası, Süleymanpaşa Ziraat Odası, Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik ve Zabıta Daire Başkanlığı yetkilileri katıldı.

MECLİSİN ONAYINA SUNULACAK

Sekreteryası Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığınca yürütülen toptancı hal yeri tespit ve kuruluş çalışmalarına hız veren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı komisyon üyelerini mezbaha yanındaki parsellere götürerek inceleme yaptırdı ve rapor vermelerini istedi. Komisyonca hazırlanan raporun da Büyükşehir Meclisinin onayına sunulacağı belirtildi.

Çerkezköy Haber 


0282 726 91 91
0282 747 65 10