Milletvekili adaylarını üyeler belirleyecek

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Yönetimi, Pazar günü yapılacak olan eğilim yoklaması öncesi basın mensupları ile kahvaltıda buluştu.

Çerkezköy 4.03.2015 16:33:00 0
Milletvekili adaylarını üyeler belirleyecek

KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİLER

Dün saat 09.30’da Etbeyi Izgara Restaurant’ta düzenlenen kahvaltıya CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk, İlçe Sekreteri Hüseyin Ülger, Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca, Gençlik Kolları Başkanı Tansu Altınel ve basın mensupları katıldı. Kahvaltıda konuşan İlçe Başkanı Öztürk Pazar günü yapılacak olan eğilim yoklaması için 8 sandık konulacağını ifade etti. 2 bin 857 CHP üyesinin milletvekili adaylarını belirlemek için sandığa gideceğini söyleyen Öztürk “Ön seçim Gazi Osman Paşa Mahallesi Atatürk Caddesi’ndeki Elit Düğün Salonu’nda yapılacak” dedi.

HEPSİNE AYNI YAKINLIKTA OLDUK

Sabah saat 08.30’da başlayacak olan oy kullanma işleminin saat 17.00’da sona ereceğini söyleyen Öztürk “Milletvekili aday adaylarımız aday adaylıkları sürecinde her biri çok iyi bir seçim çalışması sergiledi. Her biri çalışmalarını özverili bir şekilde yaptı. CHP Çerkezköy İlçe teşkilatı olarak gerek biz gerekse diğer ilçe teşkilatlarımızın hepsi tüm aday adaylarımıza eşit mesafede ve aynı yakınlıkta olduk” dedi.

TÜM ÜYELERİ BEKLİYORUZ

Milletvekilliği için Çerkezköy’den 6 aday adayının çıktığını ifade eden Öztürk “Çerkezköy’de 6 aday adayı ön seçime girecek” dedi. Ön seçimde en az 3, en fazla 5 kişiye oy kullanılabileceğini dile getiren Öztürk, tüm üyelerin ön seçime katılmasını beklediklerini söyledi. Hangi üyenin hangi sandıkta oy kullanacağını üyelere mesajla bildirdiklerini belirten Öztürk “Oy kullanmaya gelen tüm üyelerimiz yanlarında mutlaka kimliklerini getirmeleri gerekiyor. Çünkü oy kullanırken kimliklerini ibraz edecekler” dedi. Kimlikleri yanında olmayanların oy kullanamayacağını söyleyen Öztürk “CHP’nin Tekirdağ genelinde toplam 21 bin 472 üyesi var. Tekirdağ’da toplam milletvekili aday adayımız 24” dedi.

ANKARA’YA GÖTÜRECEKLER

CHP Genel Merkezi’nin ilçe örgütlerine değer verdiğini de belirten Öztürk “Önseçim sonuçlarını her ilçe örgütü Ankara’ya kendisi götürecek. Bu da Genel Merkezimizin örgütlere verdiği değeri  ve önemi göstermektedir. Örgütlere verilen değer ve önem örgütlerin çok daha iyi çalışmasını sağlıyor. Önseçimden çıkan sonuç kesin sonuç olacak” dedi.

EN AZ 1 MİLLETVEKİLİ GÖNDERECEĞİZ

Tekirdağ’dan en az 4 milletvekili çıkaracaklarına inandığını söyleyen Öztürk “Çerkezköy’den de yine en az bir milletvekili çıkararak Ankara’ya göndereceğiz” dedi.

Çerkezköy Haber / Cem BÜLBÜL


0282 726 91 91
0282 747 65 10