Özçevik: Ligde ne kadar iddialı olduğumuzu kanıtladık

Tekirdağ 2.Amatör Lig D Grubu'nda 3.karşılaşmalar sonucunda liderliğini devam ettiren Büyük Yoncalıspor'un Başkanı Yalçın Özçevik takım ve hedefleri hakkında açıklamalarda bulundu.

5.03.2015 10:47:00 0
Özçevik: Ligde ne kadar iddialı olduğumuzu kanıtladık

GENÇLERİ SPORA YÖNLENDİRECEĞİZ”

Özçevik “ Biz göreve gelirken, Büyükyoncalı’da yaşayan gençlerimizin boş zamanlarında zararlı alışkanlıklar edineceklerine futbolu çok seven ve oynamış biri olarak sahalarda futbol oynamaya teşvik etmeyi amaçladık. Onların dikkatini bu yöne çekmek için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağız. Yoncalı gençlerine her yaş grubundan takımlar kurarak onları sporun içine çekeceğiz” dedi.

“SAHA KAZANDIRMAK İSTİYORUZ”

Daha önceki yönetimlerle gündeminde olan yoncalı sahasının suni çime çevrilmesi konusunda tüm adımları attıklarını ve Belediye Başkanı Nazmi Çoban ile görüştüklerini kaydeden Özçevik “ Maçlarımızı ve antrenmanlarımızı şuanda Saray sahasında yapıyoruz. Bunu kendi evimizde yapmak içinde çalışmalarımızı başlattık. Eğer şartlar değişmezse Büyükyoncalıspor’un maçlarını burada oynaması için elimizden gelen bütün çabayı sarf ediyoruz” dedi.

 

 

TEŞEKKÜR ETTİ

Ligin başlamasına kısa bir süre kala yönetime seçildiklerini kaydeden Özçevik “ Yönetim olarak genel kurulda seçildikten sonra önümüzde çok kısa bir süre olmasına rağmen tüm prosedürleri haletlik ve takımı zirveye taşıyacak transferleri ligin ilk haftasına yetiştirdik. Kulübün de tüm eksikliklerini gidermeye çalıştık. Bunda sadece benim değil bu yolda birlikte çalıştığım çok kıymetli yönetim kurulu arkadaşlarımızın da büyük emeği vardır. Gerek maddi gerekse manevi olarak yaptıkları özverili çalışmalarından ötürü kendilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“SEYİRCİLERİMİZİ BEKLİYORUZ”

Özçevik “ Biz hiçbir çıkar gözetmeden tüm vaktimizi bu işe ayırarak ve tüm maddi şartlarımızı zorlayarak amatöre damga vuracak bir takım oluşturmaya çalıştık. Bu takım üçte üç yaparak ne kadar iddialı olduğunu kanıtlamıştır. Futbolu güzelleştiren en büyük unsur seyircidir. Yoncalı halkının bu takımı sahiplenip karşılaşmalarda desteklemesini, sporcularımızın oyun performansındaki itici güç olmasını istiyoruz. Onları oynadıkları Doğanspor karşılaşmasında olduğu gibi tüm karşılaşmalarda yanımızda olmaya davet ediyorum. Birlikte bu takımı daha iyi yerlere taşıyacağız” diyerek konuşmasını tamamladı. 


0282 726 91 91
0282 747 65 10