Kültür Merkezi Projesi 2015 programına alındı

Ergene Belediyesi'nin Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısı önceki gün Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel başkanlığında yapıldı.

Ergene 5.03.2015 11:25:00 0
Kültür Merkezi Projesi 2015 programına alındı

OYBİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ

Toplamda 3 gündem maddesi ve önergelerin görüşüldüğü meclis toplantısında Ergene Belediye Başkan Yardımcısı Hülya İnci’nin sunduğu önerge oy birliğiyle gündem maddesine alındı. Gündem maddesinde Ergene İlçe sınırları içerisinde, Çorlu Revizyon İlave Uygulama İmar Planında Sosyal ve Kültürel Tesis Alanı olarak geçen Sağlık Mahallesinde taşınmaz üzerine yapılması planlanan ‘ Aşevi ve Taziye Evi Projesi’ le yine Çorlu Revizyon ilave Uygulama İmar Planın da Belediye Hizmet Alanı olarak geçen Sağlık Mahallesindeki taşınmaza yapılması planlanan ‘Kültür Merkezi’  Projelerinin Belediyemiz 2015 yılı yatırım programına alınması hususu oy birliğiyle kabul edildi.

 

 

HAYIRLI OLMASINI TEMENNİ ETTİ

Aşevi ve Taziye Evi Projesi ile Kültür Merkezi Projeleri hakkında açıklamada bulunan Ergene Belediye Başkan Yardımcısı Hülya İnci, “Belediyemiz 424,5 kilometrelik alanda yaklaşık 60 bin nüfusa hizmet vermektedir. Bu hizmetlerin kalitesini arttırmak, Ergene İlçe Halkının bireysel olarak çözmekte güçlük çektiği sorunların çözümüne katkıda bulunmak, sosyal yaşamlarını desteklemek ve vatandaşlarımızın bu kentte yaşamaktan duyduğu memnuniyeti arttırmak amacı ile belediyemize ‘Aşevi ve Taziye Evi Projesi ile Kültür Merkezi Projeleri’nin temelleri atılacaktır. Hayata geçirilecek olan projelerin şimdiden Ergene İlçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10