Doğaroğlu: Amacımız CHP'nin iktidar olması

Ön seçim çalışmalarına devam eden Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Uzman Dr. İsmail Doğaroğlu önceki gün Yeniçiftlik, Hayrabolu ve Kapaklı'da çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Kapaklı 6.03.2015 14:18:00 0
Doğaroğlu: Amacımız CHP

ZİYARETLERİMİ SIKLAŞTIRDIM

Pazar günü yapılacak olan ön seçimde kendisine destek isteyen Doğaroğlu, “Tekirdağ genelindeki her kesimi 4 yıldan bu yana devamlı ziyaret ediyorum. Aday adayı olmadığım dönemde de devamlı halkımızla iç içe oldum ve sorunlarını dinledim” dedi. Aday adayı olduktan sonra ziyaretlerini daha da sıklaştırdığını ifade eden Doğaroğlu “Artık Tekirdağ’ın dört bir köşesindeki insanımız beni çok iyi tanıyor” dedi.

KAZANAN CHP OLACAK

Bu yola hizmet etmek için çıktığını belirten Doğaroğlu, tüm aday adayları ile tam bir birlik ve beraberlik içinde olduklarını söyledi. Amaçlarının CHP’nin iktidar olması olduğunu söyleyen Doğaroğlu “İnanıyorum ki  8 Mart’ta yapılacak ön seçimde sandıktan çıkarak seçilecek bir yerde olurum” dedi. Ön seçimde tüm aday adaylarına başarılar dileyen İsmail Doğaroğlu, ön seçimde kazananın CHP olacağını ifade etti.

Çerkezköy Haber / Burak ALMACI


0282 726 91 91
0282 747 65 10