"Kendimizi üyelerin vicdanına bırakacağız"

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Yönetimi önceki gün saat 21.00'da CHP Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Şerafetdin Terzi'yi ağırladı.

Çerkezköy 6.03.2015 15:52:00 0

BAŞARILAR DİLEDİ

Ziyarette konuşan CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk 8 Mart Pazar günü yapılacak olan ön seçimde iyi bir ekip oluşacağını ifade etti. Oluşacak olan ekiple birlikte örgütler olarak onlarla birlikte sahada yoğun bir şekilde çalışacaklarını ifade eden Öztürk, Şerafetdin Terzi’ye başarılar diledi.

ÇERKEZKÖY’E SIK SIK GELİYORUM

CHP Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Şerafetdin Terzi de 8 Mart’ta CHP’yi iktidara taşıyacak listeyi partililerin yapacağını ifade etti. Çerkezköy’e 2011 yılından bu yana sık sık gelen biri olduğunu söyleyen Terzi “Pazar günü yapılacak olan ön seçimde aday adayları olarak bizler CHP üyelerimizin vicdanına kendimizi teslim edeceğiz” dedi.

 

 

ÖN SEÇİMDEKİ SIRALAMAYA BAĞLI

Cumartesi günü ilçe ziyaretlerini tamamlayacağını ifade eden Terzi ‘6-0 yaparız’ iddiasında olmadığını belirterek “Ancak neden olmasın. 4 milletvekilliğini garanti çıkarırız çok daha fazla çalışırsak 5 de olur. Bu rakam 6 da olur. Fakat bu ön seçimdeki sıralamaya bağlı” dedi. Yerel seçimlerde Tekirdağ Büyükşehir’de aldıkları oyun 20 bin fazlasını aldıklarında 4’ü garantileyeceklerini söyleyen Terzi “7 Haziran’da yapılacak Genel Seçimde sizlerden seçimde aldığımız oyları en az yüzde 50 arttırmamızı istiyorum” dedi. Çok sıkı şekilde çalışacaklarını dile getiren Terzi “İlimizden ne kadar çok milletvekili çıkarırsak iktidarın da önüne geçeceğiz” dedi.

ÇERKEZKÖY, KAPAKLI, ÇORLU ETKİLİ OLACAK

Bu seçimin çok önemli olduğunu ifade eden Terzi bu seçimde bölgede Çerkezköy, Çorlu ve Kapaklı’nın etkili olacağını ifade etti. Terzi, AK Parti’de önemli kopmalar olduğunu da ileri sürdü. AK Parti’de daralma olduğunu söyleyen Terzi “Genel Başkanları Cumhurbaşkanı olduktan sonra tüm ülke genelinde olduğu gibi Tekirdağ’da da kopmalar var. Bu nedenle CHP burada 6 da yapar” dedi.

 

 

SİYASETTE TOZ YALADIM

Kendisini siyasette toz yalamış olarak gördüğünü ifade eden Terzi, partinin çeşitli kademelerinde görev yaptığını, ilçe başkanlığı ve belediye meclisi üyeliği yaptığını, hiç biz zaman partiye yüz çevirmediğini, her zaman partinin kazanması için çalıştığını söyledi.

SIKINTI CHP İKTİDARI İLE SON BULACAK

Şu an 12 belediyede de sıkıntıların olduğunu, bu sıkıntıların biraz daha yaşanacağını ifade eden Terzi “Sıkıntı CHP iktidarı ile son bulacak” dedi. Büyükşehir Yasası ile bir gecede köylerin şehir olduğunu ifade eden Terzi “Bu sıkıntı yasadan kaynaklanan sıkıntı. CHP iktidarında beldeler yine belediyelerine kavuşacak. Yani Büyükşehir yasası ile mahalle olan beldeler yine belde olacak” dedi.

 

 

DESTEK İSTEDİ

Bütünşehir sistemine son verileceğini söyleyen Şerafetdin Terzi “CHP’de son aylarda büyük bir yükselme var” dedi. CHP’nin oylarının yüzde 32, AK Parti’nin ise yüzde 35’lerde olduğunu ileri süren Terzi, CHP’nin seçimlere kadar net olarak yüzde 35’i bulacağını iddia etti. 8 Mart’ta yapılacak olan ön seçimde seçim listesinde ilk sırada yer aldığını ifade eden Terzi, ön seçimde Çerkezköy’deki partililerden destek istedi.

Çerkezköy Haber / Kemal ALTUNOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10