ÇTSO, ortak akıl oluşturacak

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası, Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz ve Saray Kaymakamı Hüseyin Öner'i ziyaret etti. Geçtiğimiz günlerde Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay ve Çerkezköy Bele

Çerkezköy 6.03.2015 16:02:00 0
ÇTSO, ortak akıl oluşturacak

FİKİRLER GÖRÜŞÜLDÜ

ÇTSO Yönetim Kurulu Üyesi Metin Taşdelen ve ÇTSO Genel Sekreteri Hakan Gel, Saray Kaymakamı Hüseyin Öner’i ziyaret ederken, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Akın ve ÇTSO Proje Geliştirme Yöneticisi Ayşenur Taş da Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz ile bir araya geldi. Gerçekleştirilen ziyaretlerde bölgenin sosyal ve ekonomik yönden gelişimine katkı sağlayacak fikirler görüşüldü.

 

 

ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK

Ziyaretlerde ilgili açıklama yapan ÇTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Akın ve Yönetim Kurulu Üyesi Metin Taşdelen, ÇTSO olarak Çerkezköy, Kapaklı ve Saray’da ortak bir akıl oluşturmak amacıyla çalışmalara başladıklarını ifade etti. Çerkezköy, Kapaklı ve Saray dinamikleri ile beyin fırtınası gerçekleştirdiklerini ifade eden Akın ve Taşdelen, ‘buradan çıkacak sonuca göre bir proje yazabilir miyiz’ sorusuna cevap arayacaklarını ifade etti. Akın ve Taşdelen, temel amaçlarının bölge halkının sosyal ve ekonomik seviyesini yükseltmek olduğunu ifade ederek çalışmaları bu doğrultuda sürdüreceklerini ifade etti.

Çerkezköy Haber 


0282 726 91 91
0282 747 65 10