Dükanlı birlik temsilciliğine seçildi

Sınırlı Sorumlu Kapaklı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin Olağan Genel Kurulu Cumartesi günü yapıldı

Kapaklı 8.03.2015 15:32:00 0
Dükanlı birlik temsilciliğine seçildi

DİVAN SEÇİLDİ

Kapaklı Belediye Meclis Salonu’nda saat 12.30’da başlayan programda açılış ve yoklamanın ardından Genel Kurul Divan Başkanlığına Trakya ve Marmara Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Bölge Birliği Yönetim Kurulu üyesi ve İpsala Kooperatif Başkanı İlhan Dalkıran, Divan Başkan Vekilliğine Saray Esnaf Kefalet Başkanı Ali Özen, katip üyeliklerine ise Kapaklı Esnaf Kefalet Kooperatifi ortaklarından Kadir Kesik ve Fevzi Ruç oy birliği ile seçildi.

 

 

“İYİ Kİ İLÇE OLDUK”

Genel Kurulda konuşan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Bu manzarayı burada görmek bizleri çok mutlu ediyor. 6 Aralık 2012 tarihinde ‘biz ilçe mi mahalle mi olacağız’ diye Cumhurbaşkanının onayını bekliyorduk. İyi ki ilçe olduk ve ilçelik çerçevesi içinde bunları Kapaklı’da görüyoruz. Gerçekten 12’nci ayına girmiş olan ilçemizde Kapaklı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin kongresinin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

 

GÜNDEM MADDELERİ GÖRÜŞÜLDÜ

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın konuşmasının ardından faaliyet raporu ve 2014 yılı bilanço, gelir gider hesapları görüşüldü. Okunan raporlar ve hesaplar müzakere edilerek oy birliği ile kabul edildi. Yönetim ve Denetim kurullarının ayrı ayrı ibrası oy birliği ile kabul edildikten sonra 2015 yılı tahmini bütçesi okunarak karara bağlandı. Tahmini gider 71 bin 961 TL olarak öngörülürken, tahmini gelir ise 104 bin TL olarak öngörüldü. Yönetim kurulu üyeleriyle, denetim kurulu üyelerinin aylık ücret ve huzur hakları, yolluklarının belirlenmesinin ardından verilen önerge de görüşüldü.

 

 

BAŞARILAR DİLEDİ

Verilen önerge kapsamında Hasan Dükanlı, Adem Verici’nin 4 yıl boyunca Bölge Birliği temsilci, Şenol Aydoğdu, Gökhan Cantürk’ün de 2 yıl boyunca denetim kurulu üyesi olarak görev yapmaları oy birliği ile kabul edildi. Dilek ve temennilerin ardından kısa bir konuşma gerçekleştiren Tekirdağ Bölge Birliği Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Atakan “Bugün bu birlikteliği sağlayan Başkan Hasan Dükanlı’ya teşekkür ediyorum. Kapaklı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifine görevinde başarılar diliyorum” dedi. Kongreye Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin, MHP Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, Tekirdağ Bölge Birliği Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Atakan, İpsala Kooperatif Başkanı İlhan Dalkıran, Saray Esnaf Kefalet Başkanı Ali Özen, Çerkezköy Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat ile üyeler katıldı.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10