Şarkılar Çerkezköy'de yolculuk etti

Çerkezköy Kaymakamlığı ve Halk Eğitimi Merkezi Kültür Etkinlikleri kapsamında Çorlu Halk Eğitimi Merkezi Türk Sanat Müziği Topluluğu önceki akşam Çerkezköylülerin karşısına çıkt

Çerkezköy 8.03.2015 16:14:00 0
Şarkılar Çerkezköy

SOLO VE KORO HALİNDE SESLENDİRDİLER

Önceki akşam saat 19.00’da Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Konferans Salonu’nda düzenlenen  “Şarkıların Çerkezköy’de Yolculuğu” temalı konserde koronun şefliğini Nilay Döldöş yaptı. M. Nurettin’e ait “Endülüs'te Raks”, Suat Sayın’a ait “Sen Gençliğimin Katilisin”, Sebahattin İçli’ye ait “Hüzün Zaman Zaman”, Tanju Okan’a ait “Kadınım” eserlerinin seslendirilmesi ile başlayan konser, Solist Merve Çığal’ın seslendirdiği “Söyle Buldun mu” adlı eser ile devam etti.

 

 

HEP BİR AĞIZDAN EŞLİK ETTİLER

Solist Berkhan Erkılıç, seslendirdiği “Olmasa Mektubun” adlı eser ile beğeni topladı. Barış Manço’nun “Can Bedenden Çıkmayınca” adlı eserine de davetliler hep bir ağızdan eşlik etti. Konserin ilk bölümü koronun Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi folklor ekibi eşliğinde “Gülizar Sarı Lira Takayım Gerdanına” adlı eseri seslendirmesi ile sona erdi.

 

 

PLAKET TAKDİM ETTİ

Konserin ikinci bölümünde de koro Orhan Gencebay’a ait “Akşam Güneşi” ve “Severek Ayrılalım” adlı eserleri seslendirdi. Konser “Tükeneceğiz”, “Yarabbim”, “Tanrı İstemezse”, “Dert Ortağım Benim”, “Feraye”, “Deniz ve Mehtap”, “Olmuyor Sensiz Olmuyor”, “Yedikule”, “Sevemedim Karagözlüm” ve “Hor Görme Garibi” adlı eserlerin seslendirilmesinin ardından sona erdi. Programın sonunda Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy OSB Yönetim Kurulu Başkanvekili Gürdal Adal ve Koro Şefi Nilay Döldöş’e plaket takdim etti.

 

 

KATILIM YOĞUN OLDU

Konsere, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay ve eşi Füsun Kubilay, Çerkezköy Jandarma Komutanı Binbaşı Rüştü Eryılmaz, Çerkezköy Emniyet Müdürü Murat Ogan, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, Çerkezköy OSB Yönetim Kurulu Başkanvekili Gürdal Adal, Çerkezköy OSB Müdürü Mehmet Özdoğan, Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz ve eşi Müjgan Karagöz, Çerkezköy Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, Çerkezköy Müftüsü Yusuf Tuna, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, Çerkezköy Sağlık Müdürü Olcay Palak, Çerkezköy Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İsa Aktaş, ÇTSO Yönetim Kurulu Üyeleri İsmail Akın ve Mustafa Seçkin, Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Rağbet Erol, Anadolu Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Nurtekin Erol, Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Müdür Vekili Necmi Akman, Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, Çerkezköy Milli Eğitim Şube Müdürleri İrfan Danışmaz ve Abdullah Nayır ile çok sayıda davetli katıldı.

Çerkezköy Haber / Cem BÜLBÜL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10