Geçinemeyen vekiller için yardım topladılar

"Ay sonunu zor getiriyoruz" diyen milletvekillerine tepki gösteren Saadet Partisi Çorlu Teşkilatı Çorlu Belediye Meydanı'nda vekiller için yardım topladı.

Çorlu 11.03.2015 13:57:00 0
Geçinemeyen vekiller için yardım topladılar

VEKİLLERİ KINADILAR

Saadet Partisi Çorlu ilçe Başkanı Aytuğ Aslan; “Biz kimsenin yandaşı, yoldaşı, oyuncağı değiliz.  Her zaman hakkı bilir hakkı söyleriz. Milyonlarca asgari ücretli 930 liraya geçinmek için gece gündüz çalışırken devletin her imkanından yararlanan vekillerin  “maaşımız yetmiyor” diye feryad eden vekilleri kınıyoruz” dedi.

KOMİK DURUMA DÜŞTÜLER

Saadet Partisi Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Murat Vakitçi de “Memleketin ekonomik durumu ortada. Bir asgari ücretli kardeşimiz 930 lira maaş alıyor. Çorlu’da ev kiraları 450-600 aralığında. Peki nasıl geçinir bu insan? Tabiî ki eşi de çalışacak. Kadın erkek eşit ya. Peki çocuklar. Ana baba sevgisinden, ilgisinden ve disiplininden uzak yetişiyorlar. Ve durum ortada. İsmini telaffuz edemeyeceğimiz uyuşturucu ve ahlaksızlığın kucağına düşüyorlar. Bu meseleleri çözsün diye seçip meclise gönderdiğiniz vekiller ne yapıyor.  Ya mecliste boks yapıyorlar, ya meclisin eşyalarına zarar veriyorlar, ya da mecliste uyuyorlar. Emekliye, çalışana, işçiye, çiftçiye, milyonlarca asgari ücretle çalışmak zorunda kalan vatandaşlarımıza verirken çay kaşığıyla veren bu milletin vekilleri; o kadar kamu hizmetinden yararlanırken, o kadar maaş alırken,  utanmadan vatandaşın karşısında “bu maaşlarla ay sonunu zor getiriyoruz “ diyecek kadar komik duruma düşmüşlerdir” dedi.

UYUYAN VEKİL İSTEMİYORUZ

Geçinemeyen vekillere millet olarak destek çıkmak amacıyla kampanya başlattıklarını ifade eden Vakitçi “Belki sıkıntılarına  bi nebze olsun katkımız olur. Biz boks yapan, uyuyan vekil istemiyoruz. Kimse çaresiz değildir. Çare sizsiniz. Bu düzen değişmeden, adil ekonomik düzen kurulmadan Saadete ulaşmak mümkün değildir” dedi.

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10