Plastik ham maddelerini çalarak kayıplara karıştılar

Çerkezköy'deki TIR Parkı önünde park halinde olan B 57 JAL plakalı TIR'ın dorsesinde kimyasal plastik ham maddesi çalındı. Hırsızlık olayının ardından hırsız ya da hırsızlar kayÄ?

Çerkezköy 11.03.2015 17:18:00 0
Plastik ham maddelerini çalarak kayıplara karıştılar

POLİS İNCELEME YAPTI

Sürücülüğünü Moldova asıllı Tudor Buzu’nun yaptığı araçta meydana gelen hırsızlık olayını fark edenler Çerkezköy polisine haber verdi. Olay yerinde yapılan incelemede, TIR parkı içinde bulunan 4 TIR dorsesinin de brandalarının kesildiği tespit edildi. Kimyasal plastik ham madde çalınan TIR dorsesinde parmak izi arayan olay yeri inceleme ekipleri herhangi bir parmak izine rastlayamadı.

12 TL ÜCRET TALEP EDİLİYOR

Olayın ardından bazı şoförler, geçtiğimiz yıl yapılan yerel seçimlerin ardından TIR Parkı’nın Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne devredildiğini belirtti. 19 TL olan günlük park ücretinin 25 TL’ye yükseltildiğini ifade eden şoförler, önceden parka giren ve bir saat içinde çıkış yapan TIR’dan ücret alınmazken, şimdi 12 TL ücret talep edildiğini belirtti.

GÜVENLİK TEDBİRLERİNİN ARTITILMASINI İSTEDİLER

TIR Parkı’ndaki güvenlik sorununa da dikkat çeken sürücüler “TIR parkı ile ana yol arasında yalnızca bir kaldırım var. Normal şartlar altında bu Tır parkının etrafının duvarlarla çevrili olması gerekiyor” dedi. TIR Parkı’nda güvenlik kamerası da olmadığını belirten TIR şoförleri güvenlik tedbirlerinin artırılmasını istedi.

Çerkezköy Haber / Cem BÜLBÜL


0282 726 91 91
0282 747 65 10