STK başkanları toplandı

Malkara Belediyesi ile sivil toplum kuruluşlarının başkan ve temsilcileri arasında Malkara Ticaret Borsası Toplantı Salonunda toplantı yapılırken, Malkara Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Ayaz'ın

Malkara 13.03.2015 15:33:00 0
STK başkanları toplandı

PROJELERLE İLGİLİ BİLGİLER VERDİ

Malkara Belediye Başkanlığı ile sivil toplum kuruluşlarının hazırladıkları gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantıda STK başkan ve temsilcileri arasında görüş alışverişinde bulunuldu. Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, belediyenin yatırım projeleri, kapalı pazar yeri, otogar, kültür merkezi, kent meydanı, mobese, İmar Kanunu, Türkiye Futbol Federasyonu ile yürütülecek projeler, Kalkınma Ajansına sunulan projeler ve AB projeleri ile ilgili bilgiler verdi.

YEMEK VERİLDİ

Ayrıca toplantıda huzurevi, Malkara'daki ticaret olanakları, Elmalı ve Sarıpolat Mahallelerinde yapılması planlanan kırsal turizm çalışmaları hakkında da görüşme yapıldı. Toplantının ardından toplantıya ev sahipliği yapan Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Ayaz tarafından Mia - Et Lokantasında toplantıya katılanlara yemek verildi.

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10