"Kent Konseylerine büyük görev düşüyor"

Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz, önceki gün saat 15.00'da Saray Kent Konseyi Başkanı Mehmet Bilecen ve Kent Konseyi Sekreter Yardımcısı Aytaç Konçe'yi ağırladı. Ziyarette kon

Çerkezköy 13.03.2015 17:07:00 0

BÜYÜK GÖREVLER DÜŞÜYOR

Özellikle Çerkezköy, Saray, Kapaklı ve Çorlu Kent Konseylerinin aynı bölgede ve birbirlerine yakın olmaları nedeniyle Tekirdağ için yapılacak çalışmalarda aynı şemsiye altında toplanarak ortak çalışma sergilemelerinin yararlı olacağını ifade eden Karagöz, bölgenin sorunlarının çözümü için Kent Konseylerine büyük görev düştüğünü söyledi.

YETERLİ DEĞİL

Ziyarette konuşan Saray Kent Konseyi Başkanı Mehmet Bilecen de 2009 yılından bu yana Saray Kent Konseyi Başkanlığı görevini yürüttüğünü ifade etti. Hem bölge hem de Trakya için ne gibi bir çalışma yapabilecekleri konusunda fikir alışverişinde bulunduklarını söyleyen Bilecen “Saray’ın en büyük sorunlarından Kuvartis, Taş Ocakları ve Ergene Kirliliğidir. Çevre gönüllüleri bu sorunun giderilmesi için ellerinden geleni yapmaya çalışıyor, ancak yeterli değil” dedi. Bu konuda bölgedeki Kent Konseylerinin de gerekli çalışmaları yapması durumunda sorunun çözülebileceğine inandığını ifade eden Bilecen “Saray Kent Konseyi olarak biz üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz” dedi. Saray Kent Konseyi Başkanı Mehmet Bilecen Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz’e plaket takdim etti.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10