Teknoloji Sınıfı törenle açıldı

Hayırsever bir vatandaş tarafından Kapaklı'da eğitim öğretim veren Pınarça İlköğretim Okulu'nda yaptırılan teknoloji sınıfı dün saat 11.00'da düzenlenen törenle kullanıma

Kapaklı 16.03.2015 16:40:00 0
Teknoloji Sınıfı törenle açıldı

AÇILIŞI HEP BİRLİKTE YAPTILAR

Sınıfın açılışını Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant ve hayırsever Tazebey Metin Ercan birlikte yaptı. Açılışta konuşan Pınarça İlköğretim Okulu Müdürü Havran Kaya Sökmen, okula yardım için görüşmeye gittikleri hayırsever Tazebey Metin Ercan’ın Pınarça İlköğretim Okulu’na 5 bin TL maddi yardım vaadinde bulunduğunu ve okulun teknoloji sınıfına ihtiyacının olduğunu öğrenince bu sınıfı kazandırdığını belirtti. Hayırsever Tazebey Metin Ercan da ilçede daha önce de birçok kuruma yardımlarda bulunduğunu belirtti.

 

 

“ELİMDEN GELDİĞİNCE YARDIMDA BULUNMAYA ÇALIŞIYORUM”

Çok zengin bir insan olmadığını, fakat özellikle sağlık ve eğitim konularında elinden geldiğince yardımda bulunmaya çalıştığını ifade eden Ercan böylesine hayırlı bir işe vesile olmasını sağladığı için okul müdürüne teşekkür etti. Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant da bu hayırdan yararlanıldığı sürece hayırseverin amel defterine sevap yazılacağını ifade etti.

 

 

“VERMEK BİR GÖNÜL İŞİDİR”

Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz de “Vermek bir gönül işidir. Malı çok olan değil, gönlü zengin olan vermesini bilir. Tazebey Metin Ercan da gönlü zengin bir vatandaşımızdır. Eğitime yapılan yardım, yardımların en hayırlısıdır. Tazebey Metin Ercan’ın bu davranışının diğer hayırsever vatandaşlara da örnek olmasını temenni ediyorum” dedi. Bu tür yardımlarda bulunabilmek için insanın çok zengin olmasına gerek olmadığını söyleyen Gürbüz, “Tazebey Metin Ercan, orta gelirli bir vatandaşımızdır. Fakat her şeyden önce insanlara faydalı olmak istiyor. Okul Müdürlerinin böyle yardımsever vatandaşları bulup onlardan faydalanması gerekiyor” dedi. Programa Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, Kapaklı Belediye Başkan Vekili Sami İkizler, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant, Okul müdürleri ve hayırsever Tazebey Metin Ercan katıldı.

Çerkezköy Haber / Cem BÜLBÜL


0282 726 91 91
0282 747 65 10