Korkmaz'dan Yaztepe'ye hayırlı olsun ziyareti

Aday adaylığını açıklamasının ardından gerek Çerkezköy'de gerekse il genelinde sivil toplum kuruluşu ve kamu kurumlarına yönelik ziyaretlerini sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ Mille

Çerkezköy 16.03.2015 17:26:00 0
Korkmaz

SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ İÇİN ÇALIŞACAĞIM

Ziyarette konuşan Op.Dr. Burak Korkmaz, yeniden kooperatif başkanlığına seçilen Muzaffer Yaztepe’yi kutladı. Ülkemizde ve bölgemizde esnafın birçok sıkıntısının olduğunu ifade eden Korkmaz “İnşallah Milletvekili adayı olur da seçilirsem Mecliste Tekirdağ’ımız ve tüm ülke genelindeki esnafımızın sıkıntılarının çözümü için çalışacağım” dedi.

ESNAFIN YÜKÜ BÜYÜK

Yalnız esnafa değil her kesime yardımcı olmak için bu yola çıktığını ifade eden Korkmaz “Özellikle memur, esnaf, işçi ülke kalkınmasında lokomotiftir. Ülkemizde en büyük külfeti de bunlar çekiyor” dedi. Ekonomi dara girince esnafın bundan çok etkilendiğini dile getiren Korkmaz, esnafın üzerinde büyük bir yük olduğunu ifade etti.

ESNAFA SAHİP ÇIKILMALI

Esnafın kalfa ve çırakları için ödediği sigorta primlerinin devlet tarafından ödenmesi gerektiğini dile getiren Korkmaz “Bu sigorta prim yükü esnafın sırtından kaldırılmalı” dedi. Her gün birçok alışveriş merkezinin açıldığını belirten Korkmaz “Artık küçük esnafın nesli tükenmek üzere. Bunlara sahip çıkılmalı” dedi. Ziyarette konuşan Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarkar Kredi Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Yaztepe de Korkmaz’a çıktığı bu yolda başarılar diledi.

Çerkezköy Haber / Kemal ALTUNOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10