Albayrak kooperatif temsilcileri ile buluştu

Süleymanpaşa'da bulunan minibüs kooperatiflerinin temsilcileri ile bir araya gelen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, yeni toplu taşıma rehabilitasyon projesi ile ilgili görüş alışve

Süleymanpaşa 20.03.2015 13:06:00 0
Albayrak kooperatif temsilcileri ile buluştu

TOPLU TAŞIMA SİSTEMİ KURACAĞIZ

Toplantıya Pamukkale Üniversitesi’nden Prof. Dr. Halim Ceylan, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Murat Şefik Yazan ve Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Zeki Gürcün de katıldı. Tekirdağ’ın sürekli gelişen ve büyüyen, bunun yanında da nüfusu sürekli artan bir yapıya sahip olduğunu belirten Albayrak “Sürekli gelişime ve artan nüfusa ayak uydurabilecek, geleceğe yönelik bir toplu taşıma rehabilitasyon projesi üzerinde çalışıyoruz. Hem halkımızın rahat ve konforlu ulaşım yapabileceği hem de esnafımızın kazanacağı bir sistem kurma hedefindeyiz. Bu sistemi de minibüsçü esnaflarımızla birlikte kuracağız. Bunun için bu toplantıları düzenliyoruz” dedi.

MİNİBÜSÇÜLERİN DÜŞÜNELERİ ÖNEMLİ

Minibüsçülerin düşüncelerinin kendileri için önemli olduğunu söyleyen Albayrak “Hep birlikte herkesin mutlu olacağı bir toplu taşıma modelini kuracağımıza inanıyorum. Bugün burada minibüsçülerimizin gösterdiği anlayış ve sağduyu beni çok umutlandırdı ve mutlu etti. Önümüzdeki süreçte önemli gelişmeler sağlayacağımıza inanıyorum” dedi. Toplantıda Prof. Dr. Halim Ceylan tarafından sunum eşliğinde mevcut yapı ve dönüşüm modelleri ile ilgili bilgiler verdi.

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10