Danış: Temayül, demokrasiye verilen önemi gösteriyor

AK Parti'nin ülke genelinde aday belirleme sürecinde STK, dernek, vakıf ve meslek kuruluşlarına temayül yoklaması ile gitme kararını değerlendiren AK Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Ersin Danış, konu

Çerkezköy 20.03.2015 17:31:00 0
Danış: Temayül, demokrasiye verilen önemi gösteriyor

TEKİRDAĞ’IN ORTAK AKLI OLDULAR

AK Parti’nin, 13 yıllık iktidarı döneminde, eğitim, sağlık, ulaştırma, sosyal ve ekonomik alanlarda vatandaşlara büyük hizmetler verildiğini ifade eden Danış “Sivil toplum kuruluşları ile siyasetçilerin el ele olması güce güç katacak. Sivil Toplum Kuruluşları şehrin sorunlarını tespit eder ve projeler üretir. Ama bu sorunların çözümü siyasi kimlikli kişilerle birlikte çalışmaktan geçer. Bu doğrultuda sivil toplum kuruluşlarımız, mesleki kuruluşlarımız ile dernek ve vakıflarımız her zaman ilimizin ortak yüreği ve ortak aklı olmuşlardır” dedi.

HAK VE ÖZGÜRLÜKLERE GÖSTERDİĞİ ÖNEMİN GÖSTERGESİ

AK Parti’nin aday belirleme sürecinde STK, dernek, vakıf ve meslek kuruluşlarının yöneticilerine danışılacak bir temayül yoklamasına gidiyor olmasının, partinin demokrasi ile hak ve özgürlüklere göstermiş olduğu önemin bir göstergesi olduğunu söyleyen Danış, “Sivil inisiyatifin fikrini beyan edeceği bu demokrasi şölenimizde, demokrasinin farklı bir rengini yaşayacağız. STK, dernek, vakıf ve meslek kuruluşlarımızın değerli idarecilerinin bölge bazındaki gelişmeleri değerlendirerek ve hepsinden öte Tekirdağ’ımızın geleceğini de düşünerek değerlendirme yapacağına inanıyorum” dedi.

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10