Büyükşehir altyapı için ilk kazmayı vurdu

Muratlı Kanalizasyon İnşaatı Temel Atma Töreni önceki gün yapıldı. Muratlı'nın Kurtdere Mahallesi'nde düzenlenen temel atma töreninde konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Ka

Muratlı 21.03.2015 16:19:00 0
Büyükşehir altyapı için ilk kazmayı vurdu

ALTYAPI SORUNU KALMAYACAK

Büyükşehirin hizmet demek olduğunu söyleyen Albayrak “2015 yılında sık sık temel atma ve açılışlarda birlikte olacağımızı söylemiştim. Bugün Muratlı’dayız. Muratlı İlçesi’nin Kanalizasyon İnşaatının temel atma töreninde bir aradayız. Kanalizasyon inşaatının tamamlanması ile birlikte Muratlı’da altyapı sorunu kalmayacak” dedi.

 

 

TÜM İLÇELERDE GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Tüm ilçelerde bu çalışmaları gerçekleştireceklerini ifade eden Albayrak “TESKİ, müthiş yatırımlarla 2015 yılına damga vuracak. Tekirdağ’ın tüm ilçelerinde tüm mahallelerinde Büyükşehirin izlerini göreceksiniz. Büyükşehirin hizmet yağmurundan tüm mahallelerimiz nasibini alacak. Bizi bu göreve layık gören halkımıza biz de layık olabilmek için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

ÖNEMLİ HAMLELER GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ

TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa da, “TESKİ olarak birçok yerde çalışma yaptık. Tekirdağ’ın altyapısında önemli hamleleri gerçekleştireceğiz” derken, Muratlı Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, İller Bankası Genel Müdür Yardımcısı Ferit Yüksel ve Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe de yapılan çalışmanın Muratlı’ya hayırlı olması temennisinde bulundu.

Çerkezköy Haber 


0282 726 91 91
0282 747 65 10