Çerkezköyspor galibiyet serisini sürdürdü

Tekirdağ Süper Amatör Lig'in 18'inci haftasında temsilcimiz Çerkezköyspor deplasmanda Sitespor'a konuk oldu. Rakibi karşısında ilk devreyi önde tamamlayan Çerkezköyspor rakibinin on kişi kalmas

23.03.2015 13:47:00 0
Çerkezköyspor galibiyet serisini sürdürdü

Ligde çıkış arayan Çerkezköyspor deplasmanda karşı karşıya geldiği Sitespor’u iki golle mağlup etmesini bildi.

KAPAKLI SAHASI’NDA OYNANDI

Pazar günü Kapaklı Sahası’nda saat 13.00’da oynanan karşılaşmaya Sitespor Ali Nail Derekent, Kadir Sağlam, Semih Çelik, Onur Atik, Fevzi Aktan, Mert Üstüntanır, Ercan Çelebi, Fırat Aşık, Olcay Üner, Semih Köse ve Mert Aslanalp kadrosu ile çıkarken; konuk ekip Çerkezköyspor ise Murat Gümüş, Hilmican Taşdemir, Emre Yazgın, Tolga Burak Gider, Abdi Karataş, Engin Doğan, Cihan Ersoy, Uğur Kandupan, Yusuf Özkan, Muharrem Uz  ve Ufuk Törin on biri ile başladı.    

İKİ TAKIMDA ATAK OYNADI

Taraftarının desteği ile karşılaşmaya Sitespor etkili başladı. Hızlı gelişen Sitespor atağında topla buşuna Tolga Muharrem tarafından düşürüldü. Topun başına geçen Semih’in vuruşu yandan auta çıktı. Karşılaşmanın ilk dakikaları karşılıklı ataklar ile devam etti. Karşılaşmanın 20’inci dakikasında topla buluşan Semih seri çalımlarla ceza sahası içine kadar girdi. Fevzi’nin sert vuruşu yandan auta çıktı.  Bu ataktan sadece 4 dakika sonra Çerkezköyspor yüzde 100’lük bir pozisyondan yararlanamadı. Muharrem’in sağ kanattan yaptığı ortaya Ufuk Törin dokunamadı.

ÇERKEZKÖYSPOR GOLÜ BULDU

Karşılaşmanın kalan dakikalarında etkinliğini artıran temsilcimiz Çerkezköyspor sağlı sollu ataklarla rakip kalede gol aradı. Karşılaşmanın 37’inci dakikasında Cihan seri çalımlarla kanattan ilerledi. Cihan’ın geliştirdiği atakta Sitespor kalecisi Ali Nail, kalesini terk ederek pozisyona hakim oldu. Sitespor karşılaşmanın 40’ıncı dakikasında Ercan’ın yerine oyuna Tolga Şen dahil oldu. Kanatlardan etkili olan Çerkezköyspor’da topla buluşan Yusuf yerden düzgün vuruş gerçekleştirerek takımını deplasmanda öne geçiren golü kaydetti. İlk yarının son dakikalarında Sitesporlu Semih ve Mert yoğun itirazlar nedeniyle maçın hakeminden sarı kart görürken, Onur Atik ise kırmızı kart ile cezalandırıldı. Karşılaşmanın ilk yarısı Çerkezköyspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

UFUK FARKI İKİYE ÇIKARDI

Ev sahibi takım Sitespor karşılaşmanın ikinci yarısına oyuncu değişikliği ile başladı. Fırat Aşık oyundan alınırken, yerine Rıdvan Yaman oyuna dahil oldu. İkinci yarıya hızlı başlayan taraf ise Çerkezköyspor oldu. Maçın 53’üncü dakikasında rakip ceza sahası önünde kazanılan serbest vuruşta topun başına Muharrem geçti. Muharrem’in ceza sahası içine kestiği topu iyi kontrol eden Ufuk Törin, topu ağlarla buluşturdu fakat maçın hakemi ofsayt gerekçesi ile golü iptal etti.Rakibinin beraberlik için yüklendiği dakikalarda kontra ataklar geliştiren Çerkezköyspor’da 59’uncu dakikada defansın arkasına iyi sarkan Ufuk şık bir plase ile topu ağlara göndererek skoru 2-0 yaptı.

GALİBİYET İLE AYRILDI

Karşılaşmada 2-0 öne geçen Çerkezköyspor 60’ncı dakikada oyuncu değişikliği gerçekleştirdib. Yusuf’un yerine ise oyuna Cengiz Atmaca girdi. Kalan dakikalarda Sitespor farkı 1’e indirmeye çalışırken, Çerkezköyspor ise 3’üncü golü bulmaya çalıştı. Dakikalar 88’i gösterdiğinde Sitespor penaltı atışı kazandı. Topun başına geçen Mert Üstüntanır, topu ağlarla buluşturarak skoru 2-1’e getirdi.  Bu golden yaklaşık 1 dakika sonra bir pozisyonda hakeme itiraz eden Semih sarı kartla cezalandırıldı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Çerkezköyspor’un 2-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı. Bu galibiyet ile birlikte Çerkezköyspor puanını 24 yaparken, Sitespor ise 17 puanda kaldı.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10