Özvar ve Alkan ailelerinin düğün mutluluğu

Çerkezköy Belediyesi memurlarından Ayşen Özvar, Çerkezköy Polis Evi'nde düzenlenen düğün merasimi ile dünya evine girdi. Ayşen Özvar, Çerkezköy'de bir fabrikada yönetici olarak çalÄ

Çerkezköy 23.03.2015 16:01:00 0
Özvar ve Alkan ailelerinin düğün mutluluğu

ÖNCE NİKAH KIYILDI

Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nde memur olarak görev yapan Ayten ve Seyfettin (merhum) Özvar çiftinin kızı Ayşen Özvar ile Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren bir fabrikada yönetici olarak çalışan Yüksel-Müfit Alkan çiftinin oğlu Ümit Alkan evlendi. Önceki gün 19.00-00.00 saatleri arasında Çerkezköy Polis Evi’nde gerçekleştirilen düğün merasimi, genç çiftin nikah töreni ile başladı.   

MUTLULUKLAR DİLEDİ

Ayşen Özvar ve Ümit Alkan’nın nikahını Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay kıyarken, mutlu çiftin nikah şahitliklerini ise Fikriye Gencebay ve Ayşe Durmaz yaptı. Ayşen Özvar ve Ümit Alkan’na bundan sonraki yaşamlarında mutluluklar dileyen Belediye Başkanı Vahap Akay, genç çiftin birlikte huzurlu, sağlıklı ve mutlu bir ömür geçirmesini temenni etti.

CANLI MÜZİK EŞLİĞİNDE EĞLENDİLER

Nikah töreninin ardından genç çift ilk danslarını yapmak üzere piste davet edildi. Düğünde daha sonra takı merasimine geçildi. Gelinin annesi Ayten Özvar ile damadın anne babası Yüksel-Müfit Alkan düğün boyunca davetlilerle yakından ilgilendi. Takı merasiminin ardından davetliler canlı müzik eşliğinde gecenin ilerleyen saatlerine kadar doyasıya eğlendi.

YALNIZ BIRAKMADILAR

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, Çerkezköy Belediyesi Birim Amirleri ve belediye personeli ile Özvar ve Alkan ailelerinin eş dost ve akrabaları, genç çifti bu mutlu gününde yalnız bırakmadı.

Çerkezköy Haber / Cem BÜLBÜL


0282 726 91 91
0282 747 65 10