Doğansopr Kartalspor'u iki golle geçti

Tekirdağ 2.Amatör Küme D Grubu'nda şampiyonluk mücadelesi veren Çerkezköy Doğanspor, ligin 6'ncı haftasında deplasmanda Kapaklı Kartalspor ile karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında maÃ

24.03.2015 15:53:00 0
Doğansopr Kartalspor

Tekirdağ 2.Amatör Küme D Grubu’nda haftaya ikinci sırada giren Çerkezköy Doğanspor Kapaklı Kartalspor karşısında rahat kazandı.

PAZAR GÜNÜ OYNANDI

Pazar günü saat 10.30’da Kapaklı Sahası’nda oynanan karşılaşmaya Kapaklı Kartalspor Ömer Terbiyeli (1), Yunus Gümüş (18), Berkay Bedik (3), Alpay Çifçi (4), Onur Işıklı (5), Mustafa Çilek (2), Uğur Yağantekin (10), Furkan Karagüzel (20), Abdullah Yavuz (6), Uğurcan Işıklı (11) ve Tolga Yayla (9) on biri ile başlarken, Çerkezköy Doğanspor ise Emre Özten (1), Adem İnci (2), Sercan Sönmez (39), Berk Yıldırır (4), İdris Kırım (5), Kenan Asilkan (8), Yasin Karayel (55), Seçkin Şahin (88),  Gökhan Balıkçı (9), Gürol Şenol (10) ve Onur Sezer (7) kadrosu ile çıktı.

İLK DEVREYİ ÖNDE TAMAMLADI

Karşılaşmanın ilk dakikaları karşılıklı ataklarla geçildi. Karşılaşmanın ilerleyen bölümlerinde gelişen Çerkezköy Doğanspor atağında Yasin’in ortasında ceza sahası içinde buluşan Gökhan’ın şık vuruşu ağlarla buluşunca Çerkezköy Doğanspor karşılaşmada öne geçti. Gelen golle birlikte rahatlayan Doğanspor ilerleyen bölümlerde ikinci gol için yüklenirken, Kapaklı Kartalspor ise beraberlik golünü aradı. 25’inci dakikada atılan uzun topla bir anda rakip defansın arkasına sarkan Doğansporlu Gökhan, Kapaklı Kartalsporlu Onur tarafından düşürüldü. Onur yaptığı faul sonrası sarı kart görürken, Doğansporlu oyuncular ise Onur’un son adam olduğu ve kırmızı kart görmesi gerektiği konusunda maçın hakemine itirazda bulundu. Karşılaşmanın 33’üncü dakikasında rakibine arkadan müdahale eden Doğansporlu Adem de hakem tarafından sarı kartla cezalandırıldı. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca, ilk devre, Çerkezköy Doğanspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

FARK İKİYE ÇIKTI

Karşılaşmanın ikinci yarısına hızlı başlayan taraf yine Çerkezköy Doğanspor oldu. Kapaklı Kartalspor’un beraberlik golünü aradığı mücadelede, Doğanspor ise farkı artırmanın peşine düştü. Mücadelede ilk oyuncu değişikliğini Kapaklı Kartalspor yaptı. Mustafa Çilek oyundan alınırken, yerine Erhan Uz girdi.

Yapılan oyuncu değişiklikleri ile moral bulup karşılaşmada beraberliği yakalamayı amaçlayan Kartalspor istediğini elde edemedi. Rakibi karşısında kontrollü bir futbol sergileyen Çerkezköy Doğanspor 70’inci dakikada Seçkin Şahin’in şık golü ile farkı ikiye çıkardı.

DOKUZ PUANA YÜKSELDİ

Maçın 76’ncı dakikasında seri çalımlarla rakip ceza sahası önüne kadar giren Doğansporlu Kenan’ın sert şutunu, kaleci Ömer güçlükle kornere çeldi. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Doğanspor’un 2-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı. Doğanspor bu galibiyet ile Doğanspor puanını 9 yaparak ikinci sıradaki yerini korurken, ligdeki ikinci yenilgisini alan Kapaklı Kartalspor ise altı puanda kaldı.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10