ÇTSO, Fildişi sahilinden gelecek heyeti ağırlayacak

Geçtiğimiz hafta Etiyopya'dan gelen işadamlarını ağırlayan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası, 26 Mart Perşembe günü de Fildişi Sahilinden gelecek olan heyeti ağırlayacak.

Çerkezköy 24.03.2015 15:54:00 0
ÇTSO, Fildişi sahilinden gelecek heyeti ağırlayacak

ÇERKEZKÖY’E GELECEKLER

Program kapsamında, Fildişi Sahili Cumhuriyeti’nde reklam baskı, inşaat malzemeleri, oto yedek parça, tekstil, giyim, kozmetik, elektrikli ev aletleri, mobilya ve lojistik sektörlerinde faaliyet gösteren 64 firmadan 100’e yakın katılımcı çeşitli temaslarda bulunmak üzere Çerkezköy’e gelecek. Program kapsamında heyetin bölgedeki firmaları ziyaret etmesi planlanıyor. Heyette bulunan iş adamları da ÇTSO üyeleriyle ikili görüşmelerde bulunacak.

İŞBİRLİĞİ FIRSATLARI SUNUYOR

ÇTSO yetkilileri “Fildişi Sahili’nden gelecek olan heyetle ikili görüşmelere katılmak isteyenler, telefonla ya da aysenur.tas@cerkezkoytso.org.tr adresinden ÇTSO Proje Geliştirme Yöneticisi Ayşenur Taş ile irtibata geçebilirler” dedi. Batı Afrika'nın giriş kapısı ve bölgesinde lider bir ülke olan Fildişi Sahili, zengin doğal kaynakları, yaklaşık 10 milyar dolarlık dış ticaret hacmi ve sanayi, finansal, ulaştırma altyapısıyla Batı Afrika Ekonomik ve Parasal Birliği (UEMOA) ekonomisinin yüzde 40’ını oluşturuyor. Türkiye’nin, ekonomik altyapısı tarıma dayanan Fildişi Sahili’ne ihracatı son 10 yılda istikrarlı artarak 2014'te 93 milyon dolara ulaştı. Kakao, kauçuk ve pamuk ithal ettiğimiz Fildişi Sahili, gıda işleme ve paketleme, enerji ve madencilik, orman ürünleri, tarımsal ekipmanlar, inşaat malzemeleri, tekstil ve konfeksiyon, otomotiv, altyapı ve deniz ulaştırması, toptan ticaret, bankacılık ve sigorta, balıkçılık ve turizm alanlarında işadamlarına işbirliği fırsatları sunuyor.

Çerkezköy Haber 


0282 726 91 91
0282 747 65 10