Genç hemşireden örnek davranış

21-26 Mart Orman Haftası dolayısıyla Kapaklı İrfan-Fatma Mandalı İlkokulu'nda düzenlenen fidan dikimi programında, hemşire olarak görev yapan Meryem Gündüz'ün bağışladığı 300 adet l

Kapaklı 24.03.2015 16:04:00 0
Genç hemşireden örnek davranış

KEMERLERİ SIKMAK ZORUNDA KALDIK

Düzenlenen törenle Kapaklı’da yetişen ve İstanbul’da özel bir hastanede hemşire olarak görev yapan Meryem Gündüz’ün bağışladığı 300 adet leylandi çam ağacı fidanı dikildi. Meryem Gündüz’ün anne ve babası Halit-Adviye Gündüz kızlarının ilkokul çağından beri her zaman yeşil bir çevre hayal ettiğini ve elde edeceği ilk birikimle ağaç diktireceğini söylediğini belirtti. Etkinlikte, Kapaklı Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant’ın Başkan İrfan Mandalı’dan eşi ve kendisinin adını taşıyan İrfan-Fatma Mandalı İlkokulu olmak üzere ilçedeki okulların bakım onarımı ile ilgilenmesini istemesi üzerine konuşan Mandalı, Tekirdağ Büyükşehir olmadan önce belediyeye çok daha fazla para geldiğini ve okullara cömertçe yardımda bulunabildiklerini belirtti. Büyükşehir yapılanması ile birlikte gelen paranın azaldığını ifade eden Mandalı “Biz de kemerleri sıkmak zorunda kaldık” diye konuştu.

PROGRAM DÜZENLENDİ

Fidan dikimi sonrası Orman Haftası dolayısıyla okulun konferans salonunda program düzenlendi. Şiirlerin okunup konuşmaların yapıldığı programda Meryem Gündüz’ün 300 fidan bağışını konu alan slayt gösterisi de sunuldu.

 

 

KATILIM YOĞUN OLDU

Dün saat 11.00’da düzenlenen fidan dikimine Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Barın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin, MHP Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin, Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Adem Sekmen, Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri Akın Yılmaz, İrfan Demir, Mahir Aras, İbrahim Aktürk, Sevgi Aksoy ve Muzaffer Yıldıran, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Tahir Eke, AK Parti Kapaklı Kadın Kolları Başkanı Nezahat Erdoğan, MHP Kapaklı Kadın Kolları Başkanı Nesrin Küp, okula 300 fidan bağışlayan Meryem Gündüz’ün anne babası Halit-Adviye Gündüz ile okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.  

Çerkezköy Haber / Kemal ALTUNOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10