Yemin ederek asil memur oldu

Tekirdağ Sosyal Güvenlik İl Müdürü Fatma Derya Alan, 2014 yılında yapılan görevde yükselme sınavı kapsamında yapılan yazılı ve sözlü sınav aşamalarını başarı ile tamamlayarak Şa

Tekirdağ 25.03.2015 14:06:00 0
Yemin ederek asil memur oldu

BÜYÜK KOLAYLIKLAR SAĞLIYOR

İl Müdürü Alan, Şarköy’de bulunan sosyal güvenlik merkezinde emekli aylığı bağlanması hariç tüm hizmetlerin verildiğini söyledi. İlçenin konumu itibari ile merkeze uzak olması nedeniyle vatandaşların mağdur olduğunu aktaran İl Müdürü, “Sosyal güvenlik merkezi vatandaşlara büyük kolaylıklar sağlıyor” dedi.

ASİL MEMUR OLDU

Şarköy Sosyal Güvenlik Merkezi’nde görev yapmakta olan Uğur Sezen görevde bir yılını başarı ile doldurarak merkez müdürü makamında yapılan yemin töreni ile asil memur oldu. Merkez müdürü makamında gerçekleşen törende aday memur Uğur Sezen asil memurluk yemin metnini okuyarak asil memur oldu. Sezen'i tebrik eden Alan, göreve başladığı ilk günkü heyecanını kaybetmeden meslek hayatı boyunca başarılı olmasını temenni ettiğini söyledi. Ziyarette İl Müdürü Fatma Derya Alan'a, Mali Hizmetleri Merkezi Müdürü Mustafa Mandıralı ve Özel Kalem Rasim Tunce eşlik etti.

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10