Araç Sahipleri Derneği yeni yerine taşındı

Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yeni yerine taşındı.

Çerkezköy 25.03.2015 14:55:00 0
Araç Sahipleri Derneği yeni yerine taşındı

YENİ YERE TAŞINDILAR

Kurulduğu günden bu yanan Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Öztrak Caddesi’ndeki Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın bulunduğu binada hizmet veren Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin Yıldırım Beyazıt Mahallesi Çay Sokak No.13’teki yeni yerine taşındığını belirten dernek başkanı Fikret Tanyeri, “Yeni yerde daha iyi hizmet edeceğiz” dedi.

ODA KURULMASI İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATILDI

Tekirdağ’da tüm servisçileri tek çatı altında toplamak amacıyla Tekirdağ Servisçiler Odası’nı kurmak için çalışma başlattıklarını ifade eden Tanyeri “Amacımız tüm üyelerimizin haklarını korumak ve kollamak” dedi. Bugüne kadar önemli mesafe kat ettiklerini söyleyen Tanyeri “Tekirdağ bölgesindeki tüm servisçileri S ve j plakaları bir çatı altında toplamak için Tekirdağ Servisçiler Odası kurma çalışmaları başlattık” dedi.

TEK ÇATI ALTINDA BİRLEŞMEYE ÇAĞIRIYORUZ

Ülke genelinde şu anda 37 ilde Servisçiler Odası’nın bulunduğunu ifade eden Tanyeri “Oda kurmak için 501 üye gerekiyor ve şimdi bu sayıyı tamamlamak için çalışıyoruz” dedi. Hedeflerinin 750 üyeyi oda bünyesinde toplamak olduğunu söyleyen Tanyeri “Tüm servisçi meslektaşlarımızı oda çatısı altında birleşmeye çağırıyoruz” dedi.

BUGÜNKÜNDEN DAHA İYİ OLACAK

Oda çatısı altında birleştiklerinde servisçilerin haklarını daha iyi koruyabileceklerini ve şartların bugünden daha iyi olacağını ifade eden Dernek Başkanı Fikret Tanyeri “Bizler her koşulda görevini layıkıyla yapan yapanlar hizmet dalının bireyleri olarak hizmet verdiğimiz kurum, kuruluş ve kişilere de çok daha iyi hizmet vereceğiz” dedi.

Çerkezköy Haber / Kemal ALTUNOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10