Akyazı: Kazanan MHP olacak

Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Naci Akyazı, MHP Kapaklı İlçe Teşkilatını ziyaret ederek partililer ile bir araya geldi.

Kapaklı 29.03.2015 19:44:00 0
Akyazı: Kazanan MHP olacak

PARTİLİLER İLE BİR ARAYA GELDİ

Cuma akşamı saat 21.00’da Kapaklı İlçe Teşkilatını ziyaret eden Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Naci Akyazı, İlçe Başkanı Yusuf Çetin ve partililer ile görüştü. Partililer olarak partiye sarılmaları gerektiğini kaydeden Akyazı “Türkiye genelinde Milliyetçi Hareket Partisi’ni anlama ve sahip çıkma algısı artıyor.  Ülkemin geçirmekte olduğu zor günlerde, davama ve ülkeme hizmet etmek için taşın altına elimizi değil, bedenimizi koymamızın vakti geldiğini düşünerek, o günün, bugün olduğuna karar verdim” dedi.

TEK PARTİ MHP’DİR

Halen Trakya Gazeteciler Birliği Başkanlığı görevini ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu Yüksek Danışma Kurulu üyeliği görevini yürüttüğünü kaydeden Akyazı “Meslek hayatımda geçen yaklaşık 20 senede, yaptığımız haberler ve araştırmalarda, Tekirdağ’da çiftçimizin, esnafımızın, memur ve emeklilerimizin, işsiz gençlerimizin, evine doğru düzgün ekmek götüremeyen kardeşlerimizin durumlarını yakından görme fırsatım oldu. Tekirdağ’da ve ilçelerinde ekonomik ve sosyal sıkıntıları biliyorum. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize elimizden gelen tüm imkânları seferber ederek, geleceklerini inşa etmeye çalışacağız. Bunu başaracak tek parti Milliyetçi Hareket Partisi’dir” dedi.

“KAZANAN MHP OLACAK”

Milletvekilliği görevi kendisine verildiği hiçbir zaman parti ayrımı yapmadan Tekirdağ’da yaşayan herkese hizmet etmek için elinden geleni yapacağını söyleyen Akyazı “Amacımız Tekirdağ’da 1 olan milletvekili sayısını 2 ve 3 çıkarmak olacak. Ben Ankara’nın yada  Süleymanpaşa ilçesinin değil, Tekirdağ’ımızın Milletvekili olacağım. Meclis koridorlarından çok Tekirdağ’ın sokaklarında dolaşacağım. Her siyasi partinin ihtiyacı olan basın gücünü, partimiz için sonuna kadar kullanacağım. Hangi aday adayımız ipi göğüslerse göğüslesin, bu göreve uygun görülürse görülsün, kazanan Milliyetçi Hareket Partisi ve Tekirdağ’ımız olacak. Bu toplantıda beni yalnız bırakmayan; gerek parti yöneticilerine, gerekse partililerimize, dostlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10