Öztürk: Şoför esnafının mağdur olmasını istemeyiz

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk partililerle birlikte önceki gün Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'nı ziyaret ederek şoför esnafının sıkı

Çerkezköy 29.03.2015 19:49:00 0
Öztürk: Şoför esnafının mağdur olmasını istemeyiz

SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ İÇİN YARDIM İSTEDİ

Partilileri yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ağırlayan Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş, şoför esnafının UKOME ile sorunlarının bir an önce çözülmesi için CHP İlçe yönetiminden yardım istedi. Kişi ya da kuruluşlarla herhangi bir sıkıntılarının olmadığını söyleyen Kuş, UKOME tarafından alınan bazı kararların yanlış olduğunu gördüklerini ve bu sorunların çözülmesini istediklerini belirtti.

YENİ YOL BELGESİ İSTİYOR

UKOME’nin 2014 yılı ortalarında kurulduğunu ancak şoför esnafından geriye dönük yol belgesi istediğini belirten Kuş “UKOME kurulmadan önce belediyelerin verdiği yol belgelerinin 2015 yılı 6. ayına kadar sürelerinin olmasına rağmen UKOME bunları tanımadı ve esnafın yeni belge çıkarmasını istedi. Oda olarak S ve J plakaların bu konuda başvurularını yaptık. Diğer plakalar da 8. aya kadar tamamlanacak” dedi.

ŞOFÖR ESNAFININ SORUNLARINI BİLİYORUZ

Ziyarette konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk de, “Çerkezköy’ün en büyük sorunlarından biri taşımacılık. İlçemizdeki ve bölgemizdeki şoför esnafımızın sorunlarını çok iyi biliyoruz” dedi. Sorunlar için Ulaşım Dairesi Başkanı ile görüştüklerini ifade eden Öztürk “Yine daha detaylı şekilde sorunlarınızı görüşerek çözümlenmesi için elimizden geleni yapacağız. Şoför esnafımızın mağdur olmasını istemeyiz” dedi.

Çerkezköy Haber / Cem BÜLBÜL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10