Saral yatırımlarıyla ezber bozuyor

Çerkezköy'de 26 bin 500 metrekare arsa üzerinde 10 bloktan oluşan toplam 414 daire ve ek sosyal donatılarıyla Forest City projesini hayata geçirerek Çerkezköylüleri modern yaşam alanıyla buluşturan Saral Gay

Çerkezköy 29.03.2015 20:22:00 0
Saral yatırımlarıyla ezber bozuyor

Çerkezköy’de modern bir yaşam sunan Forest City, bir ilki daha gerçekleştirerek ilçeye 5 yıldızlı SPA Merkezi’ni dün saat 13.00’da yapılan açılışla bölgeye kazandırdı. Açılışı yapılan SPA Merkezi’nden başta yaklaşık bin 500 kişilik Forest City ailesi olmak üzere tüm bölge halkı faydalanabilecek. Açılışa katılan Kapaklı Belediye Başkanı irfan Mandalı, açılış öncesi tesisi dolaştı. Spor salonunda bisiklete binen ve akabinde koşu bandına çıkan Mandalı, hamam, sauna ve masaj bölümlerini de dolaştı.

TEDAVİ ÜZERİNE TERAPİLER UYGULANABİLECEK

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da tesisi dolaşarak SPA Merkezi Müdürü Valentina Muhadov’dan tesis hakkında bilgiler aldı. Muhadov, masaj salonunda yurt dışında bu işin eğitimini almış Habip Bakay ve Nargül Babatova sayesinde üyelere en mükemmel şekilde masaj yapılacağını belirtirken, Masör Habip Bakay da burada yapacakları çeşitli masajlarla üyelerin hiç bilmedikleri ağrılarını ortaya çıkarıp, tedavisi üzerine terapiler uygulayabileceklerini ifade etti.

BÖLGEYE HAYIRLI OLSUN

Açılışta konuşan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Çerkezköy’de 5 yıldızlı otel açılmadan önce 5 yıldızlı tesis açıldığını ifade etti. Kapaklı’dan önce Çerkezköy’e böyle bir tesisin açılmasının kendisini kıskandırdığını söyleyen Mandalı, bu mükemmel tesisten Kapaklı olarak kendilerinin de faydalanacağını söyledi. Mandalı, tesisin başta Çerkezköy olmak üzere tüm bölgeye hayırlı olmasını temenni ederken, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da Forest City’nin kalitesinden kimsenin en ufak bir şüphesinin olmadığını belirtti.

AÇILIŞI BİRLİKTE YAPTILAR

Tesisi dolaştığını ve hayran kaldığını söyleyen Akay, çok mükemmel bir tesis olduğunu belirtti. Çerkezköy’e de böylesi güzel tesislerin yakıştığını söyleyen Akay, merkezin hem yatırımcılar için hem de Çerkezköy ve bölge için hayırlı olmasını temenni etti. Merkezin açılışını Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı birlikte yaptı.

ÖZEL DERSLER DE VERİLECEK

Bir Saral Gayrimenkul projesi olan Forest City’de açılışı yapılan SPA Merkezi’nde, fitness salonu, hamam, sauna, masaj salonu, havuz ve vitamin bar gibi bölümlerin bulunduğunu ifade eden yetkililer “Tesiste plates, yoga, step, oryantal ve kickbox gibi grup dersleri de verilecek. Yüzme derslerinin de verileceği havuz bölümünde yaz dönümünde öğrencilere özel dersler de verilecek” dedi.

EN KALİTELİ HİZMETİ VERMEYİ AMAÇLIYORUZ

Tesisin mini barında ise alkollü ve asitli içecekler bulundurulmayacağını söyleyen yetkililer, yaz dönemlerinde yürüyüş parkurunda da özel running dersleri verileceğini belirtti. Yetkililer ayrıca tesiste 8 spor hocası 2 masör, 2 masöz, barmen ve garsonlarla üyelerine en kaliteli hizmeti vermeyi amaçladıklarını ifade etti. İnsanların bu merkeze öncelikle sağlık için geleceğini ve üyelerin burada güzel zaman geçireceğini söyleyen yetkililer, amaçlarının üyelere burada ne kadar özel olduklarını hissettirebilmek olduğunu belirtti.

ÇOK SAYIDA DAVETLİ KATILDI

Forest City SPA Merkezi’nin dün gerçekleştirilen açılış törenine Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Erkan, Çerkezköy Belediyesi Eski Meclis Üyeleri Nuran Yeşil ve Demet Eroğlu, Saral Gayrimenkul yetkilileri ve çok sayıda davetli katıldı. 

Çerkezköy Haber / Cem BÜLBÜL

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10