Balcı ailesi bir mutluluğa daha imza attı

Çerkezköy'ün tanınmış ailelerinden Balcı ailesi hafta sonu Silivri Garden Restaurant'ta oğulları Kayhan Kansu'nun düğün törenini mutluluğunu dost ve akrabalarının katılımı ile yaşadı.

Çerkezköy 30.03.2015 13:40:00 0
Balcı ailesi bir mutluluğa daha imza attı

NİKAHI BAŞKAN AKAY KIYDI

Genç yaşta otel işletmeciliğinde başarılı bir işletmeciliğe imza atarak Marmaris Selimiye’de Loca Otel’in işletmeciliğini yapan Kayhan Kansu Balcı mutluluk imzasını ise eşi Seçil Balcı ile birlikte attı. Cumartesi gecesi Garden Restaurant’ta düzenlenen düğün töreninde Seçil-Kansu Balcı çiftinin nikahını Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay kıyarken çiftin nikah şahitliğini ise çiftin yakın arkadaşları yaptı.

EVLİLİK CÜZDANINI GELİNE TAKDİM ETTİ

Nikah sonrası geline “adınız soy adınız nedir” sorusunu soran ve tuzağa düşmeyen Seçil Dalakçı’dan “Seçil Balcı” cevabını alan Belediye Başkanı Vahap Akay, çiftin evlilik cüzdanını geline takdim ederek ömür boyu mutluluklar diledi. Dalakçı ve Balcı ailelerinin mutlu gününe Çerkezköy'den çok sayıda davetli katılırken davetlileri kapıda karşılayan Sevil-Hayri Dalakçı ve Nilgün-Tunçer Balcı çiftleri bir yandan çocuklarının mutluluklarına tanıklık ederken bir yandan da misafirlerle yakından ilgilenmeyi ihmal etmedi. Gece geç saatlere kadar gönüllerince eğlenen çift düğün sonrası balayını  geçirmek üzere Taylant Phuket'ye uçtu.

Çerkezköy Haber / Gülveren VATANSEVER

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10