Anadolu Partisi'nin aday adayları tanıtıldı

Anadolu Partisi'nin Tekirdağ Milletvekili Aday Adayları, önceki gün Kapaklı'da düzenlenen programda tanıtıldı.

Çerkezköy 30.03.2015 13:43:00 0
Anadolu Partisi

ADAY ADAYLARI TANITILDI

Ali İhsan Mandalı Düğün Salonu’nda düzenlenen programda saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından konuşan Anadolu Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Talip Öztürk, Anadolu Partisi’nin 7 Haziran’da iktidar olacağını iddia etti. Öztürk, partinin baraj sorununun olmadığını belirtti. Anadolu Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Dr. Nurtekin Erol da 1. ve 2. İnönü Meydan Muharebesinden bahsetti.

ÇIKIŞ NOKTASINDA HALKIYDI

Anadolu Partisi Genel Başkanı Emine Ülker Tarhan’ın çıkış noktasında haklı olduğunu savunan Erol “Çünkü bir liderin inandığı davada yoluna devam etmesi gerekiyordu. O da inandığı davada yoluna devam ediyor” dedi. Tarhan’ın, CHP içindeki çürük hantal yapısından kurtulmadığı için oradan ayrıldığını belirten Erol “Burası bir sanayi bölgesi. Tüm illerden gelen vatandaşlarımız buradaki sanayi kuruluşlarında çalışarak karınlarını doyuruyor. Ama şimdi de sanayide kiralık işçi dönemine giriliyor” dedi.

BARAJ SORUNUMUZ YOK

Bu konuda ne iktidar ne de muhalefet partilerinin bir şey yapmadığını dile getiren Nurtekin Erol, “CHP ‘biz belediyeleri aldığımızda sözleşmeli personel sistemine son vereceğiz’ demişti ama son vermediler” dedi. Erol, baraj sorunlarının olmadığını da dile getirdi.

İNANARAK BU YOLA ÇIKTIK

Programda konuşan Anadolu Partisi Tekirdağ İl Başkanı Sevtap Trakya da “7 Haziran’a kadar başarıyı yakalayacağız. Çünkü bizler inanarak bu yola çıktık” dedi. Her gün çoğalarak büyümeye devam ettiklerini söyleyen Trakya “Biz Atatürk’ün evlatlarıyız ve büyüyerek geliyoruz. Biz onların sandıkları kadar az değiliz” dedi ve emeklerinin karşılığını 7 Haziran’da alacaklarını iddia etti.

HALK BU DAVAYA EL KOYACAK

Anadolu Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Fehmi Yavuzalp de tüm Türkiye’de yüreklerin halk iktidarı için attığını söyledi. İktidarın halkı yok saydığını, ötekileştirdiğini ileri süren Yavuzalp, 7 Haziran’da halkın bu davaya el koyacağını, bu davaya Anadolu Partisi’nin el koyacağını söyledi.

ÖZGÜR BİR TÜRKİYE OLACAK

Anadolu Partisi’nin iktidarında herkesin özgürce konuşacağını, hiç kimsenin konuşması nedeniyle içeri alınmayacağını belirten Yavuzalp “Anadolu Partisi olarak biz alışılmış siyasetin dışında işler yapıyoruz” dedi. Diğer partililer gibi Yavuzalp de partilerinin baraj sorunu olmadığına vurgu yaptı. 7 Haziran’da tüm zincirleri kırarak geleceklerini söyleyen Yavuzalp “7 Haziran’da özgür bir Türkiye olacak” dedi.

7 HAZİRAN’DA ADALET YERİNİ BULACAK

‘Barajı aşamayacak’ diyenlere 7 Haziran’da en güzel cevabı vereceklerini söyleyen Hasan Fehmi Yavuzalp “7 Haziran’da adalet yerini bulacak kıyamet kopacak. Anadolu Partisi'nin halkın partisi olduğunu 7 Haziran’da görecekler” dedi. Seçim beyannamesinde yapamayacakları işlere değil, yapacakları işlere yer verdiklerini söyleyen Yavuzalp “Sizlerin vereceği oy çok önemli.bu gün iktidar partisi 12.5 milyona para veriyor.Biz diyoruz ki helalinden kazanalım helalinden yiyelim. Herkesin işi aşı olsun” diye konuştu.

HER TÜRLÜ BÖLÜCÜLÜĞE KARŞIYIZ

Her türlü bölücülüğe karşı olduklarını söyleyen Yavuzalp “7 Haziran’da Anadolu Partisi iktidarında mutlu olalım” dedi. Konuşmaların ardından Anadolu Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Talip Öztürk tarafından ilçe yönetimi ve Tekirdağ milletvekili aday adayları tanıtıldı. Anadolu Partisi Tekirdağ Milletvekili Aday Adayları İlhan Yıldırım ve Ferdi Ertekin de “Seçildiğimiz takdirde Tekirdağ ve Türkiye için canla başla çalışacağız” dedi.

KATILIM YOĞUN OLDU

Kapaklı’da düzenlenen aday adayları tanıtım programına Anadolu Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Fehmi Yavuzalp,Tekirdağ İl Başkanı Sevtap Trakya, İstanbul İl Başkanı Yavuz Çangel, Çerkezköy İlçe Başkanı Dr. Nurtekin Erol, Kapaklı İlçe Başkanı Talip Öztürk, Malkara İlçe Başkanı Ali Çelikören, Tekirdağ Milletvekili aday adayları İlhan Yıldırım, Ferdi Ertekin ve partililer katıldı.

Çerkezköy Haber / Cem BÜLBÜL

  

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10