Pompalı tüfekle dehşet saçtılar

Çerkezköy'de, dün akşam meydana gelen silahlı saldırı sonucu 2 kişi vücutlarına isabet eden kurşunlarla yaralanırken, bir kadın çıkan arbedede sürüklenerek yaralandı.

Çerkezköy 30.03.2015 21:59:00 0
Pompalı tüfekle dehşet saçtılar

Çerkezköy’de dün öğlen saatlerinde kadınlar arasında çıkan kavga akşam saatlerinde silahlı yaralamaya dönüştü.

POMPALI TÜFEKLE PUSUYA YATTILAR

İddiaya göre Bağlık Mahallesi Kümeevler’de kadınlar arasında çıkan kavganın ardından emniyette ifadeleri alınan taraflar serbest bırakıldı. Akşam saatlerinde taraflardan birinin yakınları Yaşar D., Cengiz Ç. ve Ercan A., Kümeevler Mevkii’nde pusuya yatarken, pompalı tüfekle bekleyen 3 kişi karşı tarafın gelmesi ile birlikte ateş etmeye başladı.

3 KİŞİ YARALANDI

Yaşanan olayda Hatice B. sürüklenerek yaralanırken, Hatice B.’nin yakını Recep A. da sağ ayağının topuğuna isabet eden kurşunla yaralandı. Olay sırasında çatışmanın meydana geldiği yoldan geçen Seyfettin D. de olayla alakası olmamasına rağmen ayağına isabet eden kurşunla yaralandı. Seyfettin D.’nin sağ bacağına isabet eden kurşun sol bacağını da delip geçti.

POLİS HER YERDE ŞÜPHELİLERİ ARIYOR

Olayın ardından yaralılar 112 ekipleri tarafından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan Seyfettin D., hastanede yapılan ilk müdahalesinin ardından Tekirdağ Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Olayın ardından Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan da olay yerine gelerek bilgi aldı. Şüphelileri yakalamak için harekete geçen polis olayla ilgili çok yönlü çalışma başlattı.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10