Trakya ABİGEM Genel Kurulu toplandı

TRAKYA ABİGEM A.Ş.'nin Olağan Genel Kurulu, önceki gün Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu'nda yapıldı.

Tekirdağ 31.03.2015 11:34:00 0
Trakya ABİGEM Genel Kurulu toplandı

DİVAN HEYETİ OLUŞTURULDU

Tekirdağ TSO Başkanı, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Trakya ABİGEM A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay’ın ev sahipliğinde yapılan toplantıya çevre il ve ilçelerdeki oda ve borsaların başkanları ve yöneticileri katıldı. Divan heyetine Kırklareli Ticaret Borsası Başkanı Turhan Altıntel ve Babaeski Ticaret Borsası Başkanı Fahrettin Özün ve İpsala Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Girgin seçildi.

EN ÖNEMLİ HEDEFİ

Tekirdağ TSO Başkanı, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Trakya ABİGEM A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay “İlk açılışı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu tarafından 2009 yılında yapılan Trakya Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi, Mayıs 2011 tarihi itibarı ile Trakya bölgesinde hizmet veren 25 Oda ve Borsanın ortaklığında bir Anonim Şirket tüzel kişiliğe sahip oldu. Tekirdağ, Edirne, Çanakkale, Kırklareli illerinde faaliyet gösteren oda ve borsalarımızın ortak olduğu Trakya ABİGEM’in en önemli hedefi; Danışmanlık, Proje Geliştirme ve Eğitim faaliyetleri ile bölgemizdeki işletmelerin rekabet gücünün arttırılmasıdır” dedi.

GURUR VERİCİ

Trakya ABİGEM’in her yıl karını arttırarak devam etmesinin gurur verici olduğunu belirten Günay “ABİGEM, her ne kadar kar etme amaçlı kurulmuş olmasa da, bir yandan kar ederken bir yandan da kaliteli hizmet veriyor olması bizim gibi ticaret hayatı içerisinden gelen kişiler için anlamlıdır” dedi.  Toplantıda Trakya ABİGEM A.Ş.’nin gündem maddeleri görüşüldü.

Çerkezköy Haber 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10