Türkiye bunu da gördü

AK Parti'den istifa ettikten bir süre sonra Demokratik Gelişim Partisi'ni (DGP) kuran ve Genel Başkanlığını yapan Bağımsız Kütahya Milletvekili İdris Bal, şaşırtan bir karar alarak partisinden istifa ettiğin

31.03.2015 18:47:00 0
Türkiye bunu da gördü

İLKESİZLİK DİZ BOYU

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde basın toplantısı düzenleyen Bal, Türk siyasetine 2011 genel seçimleriyle girdiğini anımsattı. AK Parti'den ayrıldıktan sonra bir kısım insanların siyasetten vazgeçmemesini istediklerini belirten Bal “Demokratik Gelişim Partisi’ni kurduk ve baskılara maruz kaldık. Siyasette kaypaklık, korkaklık, ilkesizlik diz boyu" dedi. Kendisinin yalnız bırakıldığını ve kendisini yalnız bırakanları millete ve Allah'a havale ettiğini belirten Bal, "7 çocuğum var, ben zengin değilim. İnsanlar tek tek kaçtı yada kaçırıldıklarını gördüm. Benim açımdan Türk siyasetini çok iyi görme anlamında bir tecrübeydi” dedi.

İSTİFA ETTİ

Türk siyasetinde de Türk toplumunda da kaypaklık gördüğünü söyleyen Bal “Bu insanlarla nereye kadar gideceksiniz? İstifa ederken de parti kurarken de hiçbir hesap yapmadım. Demek ki küçük hesaplar yapmak lazımmış. Hem parti başkanlığından hem tüm parti ile alakalı görevlerimden istifa ediyorum. Hiçbir hesabım yoktur. Benden bu kadar. Kurduğum partiden istifa ediyorum” dedi.

Çerkezköy Haber 


0282 726 91 91
0282 747 65 10