Çorlu meclisi toplandı

Çorlu Belediye Meclisi'nin Nisan Ayı Toplantısı Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan başkanlığında yapıldı.

Çorlu 1.04.2015 17:39:00 0
Çorlu meclisi toplandı

TERÖR OLAYINI LANETLEDİ

Toplantı öncesinde Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’nda gerçekleştirilen terör saldırısı sonucunda şehit olan savcı Mehmet Selim Kiraz’a Allah’tan rahmet dilerken, söz konusu terör olayını lanetledi.

KOMİSYON ÜYELERİ SEÇİLDİ

Toplantıda Encümen üyeliklerine Umut Azgüler, Feray Karagöz ve Muzaffer Birdal; imar komisyonuna Alev Türk, Fatma Gürel, Cihan Kaygusuzoğlu;  plan ve bütçe komisyonuna Sevil Aksoy, Değer Kara, Güner Çetin, Şükrü Erhal, Mustafa Güçlü; içkili yer bölgesi tespit komisyonuna Hülya Perin, Cemal Çiçek, Güner Çetin, Şükrü Erhal, Ateş Akdere; cadde ve sokak isimleri tespit komisyonuna Zarife Atik Geylan, Hülya Perin ve Mustafa Eryılmaz üye olarak seçildi.

FAALİYET RAPORU KABUL EDİLDİ

Temizlik İşleri Müdürlüğü Yönetmeliği görüşülerek oybirliği ile kabul edildi. 2014 yılı Denetim Komisyonu Raporu Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan tarafından okunarak meclisin bilgisine sunuldu. 2014 yılı faaliyet raporu görüşüldü ve kabul edildi. Yeni birim olarak “Muhtarlık Müdürlüğü” kurulması kararlaştırıldı. Kadro ihdası ve kadro derece değişikliği görüşülerek karara bağlandı. Sözleşmeli personel çalıştırılması ve ücret tespiti konusunun görüşülerek kabul edildi.

250 BİN TL YARDIM YAPILACAK

Çorlu Belediye Spor Kulübüne yardım yapılması konusu görüşüldü. Çorlu Belediyesi Spor Kulübüne 2015 yılı için 250 bin TL maddi yardımda bulunulması kararlaştırıldı.

Çerkezköy Haber 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10