Bulgaristan'dan Ereğli'ye yıldönümü ziyareti

Bulgaristan Vetrino Belediye Başkanı Dimitri Dimitro ve beraberindeki heyet, Marmaraereğlisi Belediye Başkanı'nı İbrahim Uyan'ın başkanlıkta 16. yılını doldurması dolayısıyla Marmaraereğlisi Belediyesiâ?

Marmara Ereğlisi 1.04.2015 17:44:00 0
Bulgaristan

EKONOMİYE DE KATKI SAĞLAYACAK

Başkan Uyan’ın izinli olması dolayısıyla heyet Belediye Başkan Vekili Erol Yılmaz ile görüştü. Karşılıklı diyalogdan son derece memnun olduklarını ve her seferinde kendilerinin çok sıcak bir samimiyetle karşılandıklarını belirten Vetrino Belediye Başkanı Dimitri Dimitro, "Türk dostlarımızla bu kardeşliği ilerletmek, kültürel ve sosyal çalışmalarımızı da artırmak istiyoruz. Bizlerim bu ilişkileri bölgelerimizde bulunan iş adamlarını da harekete geçirecek ve ekonomimize de katkı sağlayacak" dedi.

KÖPRÜ SAĞLAM TEMELLER ÜZERİNDE YÜKSELİYOR

Belediye Başkan Vekili Erol Yılmaz ise ziyaretten dostluk ve kardeşlik adına atılan köprülerin sağlam temeller üzerinde yükseldiğini ifade ederek "Bulgaristan sınır komşumuz olan bir ülke. Vetrino ise Varna gibi Bulgaristan'ın önemli kentlerinden birine bağla ilçelerimizden. Önemli ölçüde tarım alanına sahip. Büyük bir coğrafyası var. Bizler de Bulgar dostlarımızın temennilerine katılıyoruz. Karşılıklı çalışmalarımızı da yoğunlaştırmanın yararlı olacağını düşünüyorum" dedi.

Çerkezköy Haber 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10