Sitespor deplasmandan puansız döndü

Tekirdağ Süper Amatör Ligin 19'uncu hafta karşılaşmasında Sitespor deplasmanda Çorlu Kültür Sultanköyspor'a konuk oldu. Rakibi karşısında maçın başında öne geçmesine rağmen ü

1.04.2015 17:47:00 0
Sitespor deplasmandan puansız döndü

SİTESPOR GOLÜ ERKEN BULDU

Pazar günü Çorlu Belediye Sahası’nda oynanan karşılaşmaya konuk ekip Sitespor etkili başladı. Karşılaşmanın 1’inci dakikasında sağ kanattan gelişen atakta Sitespor’un golcü oyuncusu Olcay fırsatçılığını konuşturarak Sitespor’u 1-0 öne geçirdi. Gelen golle birlikte rahatlayan Sitespor kalan dakikalarda kontrollü bir oyun ortaya koydu. Yediği şok golden sonra oyununun kontrolünü eline alan Çorlu Kültür Sultanköyspor beraberliği 23’üncü dakikada Özgür Öge ile yakaladı.

ÇORLU KÜLTÜSPOR İKİ GOL BULDU

Maçın devre arasına girmeden 42’inci dakikada sahneye çıkan tecrübeli kaptan Özer Zambak şık golle takımını öne geçirdi. Rakibi karşısında ilk dakikalarda öne geçmesine rağmen yediği iki golle mağlup duruma düşen Sitespor kalan dakikalarda oyunda varlık gösteremedi. Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında gelişen ataklardan gol sesi çıkmayınca Çorlu Kültür Sultanköyspor devre arasına 2-1 önde girmesini bildi.

17 PUANA YÜKSELDİ

Karşılaşmanın ikinci devresi de karşılıklı ataklarla geçildi. 85’inci dakikada Çorlu Kültür Sultanköyspor adına sahanın en iyi oyuncularından Özgür Öge kendisinin ikinci takımının ise üçüncü golünü kaydederek skoru 3-1 yaptı. Maçın uzatma dakikalarında Çorlu Kültür Sultanköyspor’dan Kalender kırmızı kart görerek takımını bir kişi eksik bıraktı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Çorlu Kültür Sultanköyspor’un 3-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı. Çorlu Kültür Sultanköyspor bu galibiyet ile birlikte 17 puana yükselirken, sekizinci mağlubiyetini alan Sitespor da 17 puanda kaldı.

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10