San ki bıraktım kampanyasına destek

Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç'ın önderliğinde başlatılan ve bir proje ekibi tarafından koordine edilen "San ki Bıraktım Projesi'ne Özel Çorlu Sağlık Koleji Öğretmenleri de des

Çorlu 2.04.2015 14:32:00 0
San ki bıraktım kampanyasına destek

ÇOK ANLAMLI BİR PROJE

Okul Müdürü Mahmut Selvi’nin projeyi anlatan sunumundan sonra Okul Öğretmenleri projeye desteklerini bir fotoğraf karesinde ölümsüzleştirdi. Özel Çorlu Sağlık Koleji Felsefe Öğretmeni Sermin Bademli, projenin çok anlamlı olduğunu ifade etti. Meslek Dersleri Öğretmeni Servet Okuyucu da “Projeden herkesin, özellikle de öğrenci velilerimizin bilgilendirilmesi için elimden geleni yapacağım” dedi.

SUNUMLAR YAPACAKLAR

Özel Çorlu Sağlık Koleji Okul Müdürü Mahmut Selvi “San ki Bıraktım” projesini desteklemekle beraber önümüzdeki günlerde farklı etkinliklerle halkımıza, öğrenci velilerine değişik sunumlar yapacaklarını ifade etti.

ATM’LERDEN DE YATIRILABİLİYOR

Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç da San ki Bıraktım kampanyası için kendisi ve çocukları için 50 TL yatırdı. Yıl sonunda 4 kişi için 2 bin 400 TL para birikeceğini söyleyen Kılıç “Çekilişlere ben ve ailem katılamıyor. Para hem ATM'lerden hem banka veznesinden hem de internet üzerinden yatırılabiliyor” dedi.

Çerkezköy Haber 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10