Albayrak minibüsçülerle bir araya geldi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy ve Kapaklı'daki minibüs kooperatiflerinin yetkilileri ile toplantıda bir araya geldi.

Tekirdağ 3.04.2015 13:58:00 0
Albayrak minibüsçülerle bir araya geldi

PROJE GÖRÜŞÜLDÜ

Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda, yeni toplu taşıma rehabilitasyon projesi ile ilgili görüş alışverişinde bulundu. Pamukkale Üniversitesi’nden Prof. Dr. Halim Ceylan, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Zeki Gürcün ve Ulaşım Dairesi Başkanı Hasan Bayram’ın da katıldığı toplantıda, Toplu Taşıma Rehabilitasyon Projesi minibüs dönüşüm modelleri ile ilgili bilgiler verdi.

RAHAT VE KONFORLU ULAŞIM

Toplantıda konuşan Albayrak, Tekirdağ’ın sürekli gelişen ve büyüyen, bunun yanında da nüfusu sürekli artan bir yapıya sahip olduğunu ifade etti. Sürekli gelişime ve artan nüfusa ayak uydurabilecek, geleceğe yönelik bir toplu taşıma rehabilitasyon projesi üzerinde çalıştıklarını ifade eden Albayrak “Hem halkımızın rahat ve konforlu ulaşım yapabileceği hem de esnafımızın kazanacağı bir sistem kurma hedefindeyiz. Bu sistemi de minibüsçü esnaflarımızla birlikte kuracağız. Bunun için bu toplantıları düzenliyoruz. Minibüsçülerimizin düşünceleri de bizim için çok önemli. Hep birlikte herkesin mutlu olacağı bir toplu taşıma modelini kuracağımıza inanıyorum. Önümüzdeki süreçte önemli gelişmeler sağlayacağımıza inanıyorum” dedi. Çerkezköy ve Kapaklı minibüs kooperatiflerinin yetkililerinin ve minibüsçü esnafların katıldığı toplantıda ayrıca, Prof. Dr. Halim Ceylan mevcut yapı ve dönüşüm modelleri üzerine bilgiler verdi.

Çerkezköy Haber 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10